Flere uheld lammer morgentrafikken

Flere steder i landet har glatte veje ført til uheld og kø i de tidlige morgentimer

Morgentrafikken er lige nu påvirket af flere uheld rundt omkring i det danske land.

På Vestmotorvejen i retning mod Køge er fem til seks biler kørt sammen i det venstre spor efter afkørsel 35 Ringsted Øst. Det skabte i her til morgen en del kø, melder P4 Trafik.

Også i Midt- og Vestjyllands politikreds er den gal her til morgen.

Her er der sket to færdelsuheld på motorvejen ved Silkeborg.

Det får politiet til at advare bilister om glatte veje og bede til, at man kører ekstra forsigtigt, hvis man bevæger sig ud på vejene i dag.

Mandag morgen er der ligeledes sket et uheld på E55 ved Gaabensvej på Falster. Politi og redning er lige nu på vej til stedet, og trafikken glider langsomt forbi.

Klokken 8.30 er der ryddet op ved E55, men der er stadig en del kødannelse i området. Også på Vestmotorvejen er der igen åbent for trafik.

Forvent forlænget rejsetid
Ifølge Vejdirektoratets vagtcenter er trafikken meget præget af en del uheld mandag morgen.

- Vi har haft et par uheld her i morgentrafikken. Det har især været på Vestmotorvejen, at man har kunnet forvente forlænget rejsetid på omkring 20 minutter, fordi venstre spor har været spærret, lyder det fra Jakob Riis-Petersen.

- Omkring Silkeborg giver det ikke det store udslag, men ved Herningmotorvejen har der også været flere mindre uheld her til morgen, og det skaber en del kø.

Vejdirektoratet opfordrer derfor også til, at man tager afsted i god tid og kører efter forholdene.

- Man skal køre mere forsigtigt i dag, fordi DMI har meldt ud, at der er risiko for glatte veje, så tag afsted i god tid, lyder opfordringen fra Jakob Riis-Petersen.

Ekstra Bladet følger trafiksituationen...

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere