Flere uheld på motorvej: Fire tilskadekomne

To uheld med en times mellemrum skabte kødannelse og forlænget rejsetid på den sønderjyske motorvej

Den Sønderjyske motorvej var kortvarigt spærret i nordgående retning mellem Haderslev og Christiansfeld på grund af et harmonikasammenstød med tre tyske personbiler. Mindre end en time senere skete der endnu et uheld på samme strækning blot fire kilometer væk.

Sydjyllands politi tweetede klokken 16, at motorvejen igen var farbar, og at de havde udskrevet flere bøder for kørsel i nødsporet, mens oprydningsarbejdet stod på.

Mens ingen kom til skade ved det første uheld, var det efterfølgende dog mere alvorligt. Fire personer kom til skade ved uheldet, hvor i alt fire biler var involveret, oplyser vagtchefen hos Sydjyllands Politi, Bjørn Pedersen.

- Vi håbede på, at det var en fejl - og at der var tale om samme hændelse - men det er altså en separat hændelse, siger han.

De to uheld medførte ifølge vagtchefen op mod fire kilometer kø, hvilket fik folk til at vende om på motorvejen for at køre tilbage.

- Folk er begyndt at vende på motorvejen, og det skal man altså bare lade være med. Hvis man kører i modsat retning på motorvejen, giver det bare risiko for flere uheld, og vi skulle nødig have flere af den slags i dag, sagde Bjørn Pedersen.

Vagtchefen oplyser desuden, at de lettere tilskadekomne personer er blevet kørt til sygehuse i henholdsvis Aabenraa og Kolding.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere