Flere uheld på motorveje

Et uheld med flere biler impliceret tirsdag morgen skaber yderligere problemer på Motorring 3, hvor der i forvejen er heftig trafik fra morgenstunden

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Motorring 3 nær afkørslen til Jyllingevej er en af de mest centrale knudepunkter i morgentrafikken, og tirsdag morgen er der flere problemer, end der plejer at være.

Op mod fire biler kørte tirsdag morgen sammen, og det betyder endnu mere kø. Det oplyser Vejdirektoratets Jakob Riis-Petersen til Ekstra Bladet.

- Selve uheldet er overstået, og myndighederne har fået ryddet op på stedet. 3-4 biler var involveret, men ingen kom til skade, og flere af parterne kunne køre fra stedet igen kort efter.

- Men der er jo kø i forvejen derude, og nu bliver forsinkelsen endnu større. Der er altid mange biler på det her tidspunkt, men det er tungere her til morgen, siger Jakob Riis-Petersen til Ekstra Bladet.

I en kort periode var politiet tvunget til at spærre venstre spor, og det har skabt problemerne. Det er uklart, hvad der helt præcist skete i forbindelse med uheldet, men det er i politiet i gang med at undersøge.

Også i Nordjylland har uheld skabt udfordringer i morgentrafikken. To af slagsen endda.