Flygtede fra politiet med håndjern på

En hundepatrulje måtte sættes i arbejde fredag morgen, da en sigtet person løb fra politiet med håndjern på

En morgenfest i Valby i København i morges udviklede sig til lidt af et uventet drama, da politiet måtte forbi på grund af uro.

- Der var noget tabernakel i forbindelse med den her privatfest, hvor en gruppe gæster vender tilbage til festen og sparker døren ind for at komme ind igen, siger Henrik Stormer, der er vagtchef hos Københavns Politi.

Derfor blev politiet tilkaldt, som skulle få ro på tropperne.

- Der er en gruppe, som bliver anholdt for brud på ordensbekendtgørelsen, og der er så en af dem, der får håndjern på. Men pludselig kommer der en og forstyrrer, og det ender med, at manden med håndjern får forladt stedet, siger vagtchefen.

Togfører så ham
Manden løber rundt i en time og 12 minutter, inden en hundepatrulje fanger ham igen.

- I løbet af den tid fik vi en melding om, at en togfører havde set ham på skinnerne ude i Valby, men vi ville ikke lukke skinnerne, fordi sagen i første omgang var så lille, siger Henrik Stormer fra Københavns Politi.

Nu befinder den anholdte sig på Station City, hvor han ud over den oprindelige sigtelse for ordensbekendtgørelse, nu kan forvente lidt mere i straf.

- Han skal afhøres og sigtes for både det første forhold og nu også en flugt. Men det lagde han jo selv oven i, siger vagtchefen.

Manden blev anholdt klokken 08.12.