Fodboldspiller tiltalt: Købte vildt ind af mobiltelefoner uden at betale

Købte ifølge anklagen 167 telefoner og abonnementer uden at betale

Fodboldspilleren var især ivrig efter at købe de populære iPhones, lyder tiltalen. AP Photo/Kiichiro Sato
Fodboldspilleren var især ivrig efter at købe de populære iPhones, lyder tiltalen. AP Photo/Kiichiro Sato

En tidligere målfarlig fodboldspiller, 34 år, købte vildt ind af dyre mobiltelefoner og tegnede abonnementer med falske navne, mens han hverken havde vilje eller evne til at betale for de i alt 167 smartphones.

Sådan lyder tiltalen mod den tidligere divisionsspiller, når han stilles for retten på Frederiksberg fredag, tiltalt for bedrageri og dokumentfalsk til en lille million kr.

Mobiltelefonerne af mærkerne iPhone 5 og 6 samt Samsung Galaxy S6 og de tilhørende abonnementer havde en samlet værdi på 932.168 kr., lyder tiltalen, som fodboldspilleren nægter sig skyldig i.

Han er også tiltalt for at have solgt en BMW 325i for 160.000 kr., selv om han ikke ejede bilen, men blot var registreret som bruger af den.

Falsk fuldmagt
Den 34-årige underskrev salgsaftalen ved at forfalske ejerens navn og præsenterede køberen for en falsk fuldmagt, der gav ham lov til at sælge bilen, lyder tiltalen. Den rigtige ejer tabte 250.000 kr. på handlen.

Samme metode med falske fuldmagter, falske kørekortnavne og falske underskrifter blev brugt, når fodboldspilleren, ifølge tiltalen, købte vildt ind af smartphones i diverse telebutikker.

Politiets formodning er, at mobiltelefonerne blev solgt videre til en række købere. Under efterforskningen er det kommet frem, at i hvert fald nogle af telefonerne blev solgt.

Retten på Frederiksberg har afsat fem dage til sagen, hvor der skal afhøres en række vidner. Dommen ventes 28. februar.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere