Fodgænger rakte tunge: Truet med hammer

En 21-årig mand og hans kammerat blev truet med en hammer, da de forsøgte at krydse vejen

Man skal passe på, hvem man rækker tunge ad, lader det til.

Det måtte en 21-årig mand sande, da han torsdag omkring klokken 16.00 skulle krydse vejen i et fodgængerfelt i Ringsted. Det endte nemlig med, at en bilist truede ad ham og hans kammerat med en hammer.

- Den 21-årige mand ringede til politiet og fortalte, at ham og hans ven gik over fodgængerfeltet, hvor en bil gasser op, og de opfatter det som provokerende. Den 21-årige mand rækker tunge til billisten. Det får bilisten til at stige ud af bilen.

- efter en kort mundtlig kontrovers begynder manden at vifte med en hammer og true ad dem, hvorefter de skynder sig at forlade stedet, siger vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi Camilla Schouw Broholm.

Efterlysning
Politiet hører meget gerne fra folk, der har set episoden, eller ved hvem den truende bilist er. Hans signalement er som følger:

Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 25-30 år, 170 cm, Kropsbygning: Muskuløs, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Tyndhåret i toppen, Talte: Dansk, Iført: Mørk T-shirt, shorts, Bevæbning: En spids, lille hammer.

Politiet kan kontaktes på 114.