Forbandet uheld: Røver stjal millionformue

En meget uheldig mand overfaldet og frastjålet et helt livs kontante opsparing foran amerikansk bank - se link til videooptagelse

En ulykkelig mand blev for nylig frastjålet, hvad der svarer til 1,3 millioner kroner få sekunder efter at have hævet hele sin formue i en bank sydøst for Los Angeles. Foto: Colourbox
En ulykkelig mand blev for nylig frastjålet, hvad der svarer til 1,3 millioner kroner få sekunder efter at have hævet hele sin formue i en bank sydøst for Los Angeles. Foto: Colourbox

En desperat husejer kæmpede forgæves for hele sin livsopsparing, da han forleden blev overfaldet af en ukendt, mandlig røver på et parkeringsareal foran Chase Bank i Huffington Park sydøst for Los Angeles i USA.

Det rapporterer New York Post og tv-stationen KTLA, som ligger inde med et øjenvidnes videooptagelse af den brutale hændelse.

Manden, der er identificeret som Francisco Cornejo, havde netop hævet, hvad der svarer til et millionbeløb på 1.258.120 kroner i kontanter i banken. Pengene var hans fortjeneste ved salget af hans privatbolig, som kort forinden var kørt igennem.

Se også: Rasende over kæreste-tyveri: Slog og spyttede

Rev tasken til sig
Men Mr. Cornejo nåede kun at nyde sin velstand i 30 sekunder. På vej mod sit personkøretøj greb en mørk skikkelse fat i Francisco Cornejo, der forsøgte at holde fast i pengene og værge for sig, mens han blev overdænget med slag.

I kampens hede lykkedes det røveren at rive tasken med de 200.000 dollars i sedler til sig og løbe væk, mens Francisco Cornejo blev efterladt sprællende på parkeringspladsen.

Det ulykkelige voldsoffers advokat, Nathan Soleimani, oplyser til KTLA, at hans klient ikke alene har mistet sin formue, men også fik alvorlig slagmærker på hoften og en af armene. Hans ene skulder gik desuden af led.

Se også: Rigmand overlevede lejemord: Nu løslades 'sort enke'

Et forbandet tilfælde
Forsvareren forklarer, at Cornejo ikke havde fortalt nogen, at han ville hæve pengene.

- Vi har ingen oplysninger, der kunne indikere, at det her ikke var helt tilfældigt. Ingen kunne vide, at han netop ville forlade banken på det tidspunkt, vurderer Nathan Soleimani, som er overbevist om, at røveren ikke havde den fjerneste anelse om, at udbyttet ville være så overfældende.

Den offentliggjorte videooptagelse viser ikke gerningsmandens ansigt, som under hele seancen var dækket af en sort hætte.

Huntington Park Police efterlyser flere oplysninger, som kan bringe efterforskningen af det uopklarede overfald videre.

Forbundspolitiet FBI er også blevet involveret i sagens opklaring.