Forfærdelig video: Filmer deres egen død

Michael Owen og Kule Careford døde under en hasarderet bilkørsel, mens de filmede hinanden med mobilen. Nu ønsker deres forældre, at folk ser den forfærdelige video

Vi advarer mod stærke billeder i klippet! (Video offentligjort af Sussex Police)

Se klippet herover artiklen. ADVARSEL: Voldsomme billeder

Høje på en cocktail af stoffer endte britiske Michael Owen og Kyle Carefords dage, da de i en Renault Clio kører direkte ind i en væg.

Begge mænd blev erklærede døde på stedet, men deres familie har nu offentliggjort den forfærdelige video, som viser Michael og Kyles sidste minutter. Formålet er at advare andre unge bilister.

Se også: Bankede hovedet ind i bro: Gymnasiepige indlagt efter broulykke i åben bus

Kort tid før videoen slutter, kan man høre Michael råbe: 'Kør langsommere, kør langsommere."

Men få sekunder senere bliver billedet mørkt, og man kan høre bilens sammenstød med væggen, hvorefter den rullede rundt et par gange. Derefter høres en kvindestemme, der håber 'Kan I høre mig?', mens en anden stemme råber 'Er I i live?'.

Til ligsynet sagde Michael mor, Kat, ifølge The Mirror:

- Vi opdrager vores børn til at skelne mellem rigtigt og forkert. Vi guider dem og giver dem vores råd og håber, at de lytter, men pludselig er de voksne, og vi håber, at de tager de rigtige beslutninger. Jeg ved virkelig ikke, hvorfor drengene besluttede sig for at gøre det, de gjorde, men jeg skyder skylden på dem begge to for de beslutninger, de traf på denne aften.

Se også: Ung mand smadrer sin falske Lamborghini

Hun håber, at den voldsomme video kan give andre unge en lærestreg:

- Hvis det her kan stoppe en person fra at lave den samme fejl, så er der sket noget godt ved at vise denne video. Jeg håber, det vil have en indvirkning på unge mennesker og få dem til at indse, at en smule sjov kan have så forfærdelige konsekvenser. Jeg ønsker, at alle unge mennesker derude vil være opmærksomme og indse, at I ikke er udødelige og tage det alvorligt, at jeres liv er meget dyrebart for jer selv og for andre. Jeg ønsker, at unge bilister overvejer, hvor meget ødelæggelse det skaber for familien og de elskede, der bliver efterladt.