Forkælet søn brændte sin Ferrari for at få en ny

Den unge mand betalte to andre for at gøre det beskidte arbejde og tog selv på bordel

Nu har den unge mand 'kun' 14 biler (Foto:  Augsburg Politi)
Nu har den unge mand 'kun' 14 biler (Foto: Augsburg Politi)

En 20-årig schweizisk mand fra Zürich er blevet kendt skyldig i at have sat ild til sin Ferrari 458 Italia for at få udbetalt forsikringspengene. Det skriver det lokale medie 20 minutes.

Manden ønskede sig en nyere Ferrari-model, fordi han var blevet træt af den, han havde. Hans bil blev af en forhandler vurderet til cirka 190.000 schweizerfranc, svarende til mere end 1,3 millioner danske kroner, men det var ikke nok til at købe den nye bil.

Han turde ikke spørge sin far om pengene, og så foreslog forhandleren, at de kunne sætte ild til bilen i stedet og på den måde få udbetalt forsikringspengene, som ville give et højere beløb. Derfor hyrede rigmandssønnen to andre mænd udover forhandleren, der hjalp ham med at stikke ild til bilen.

For ikke at tiltrække sig for meget opmærksomhed besluttede de at gøre det i Augsburg i Tyskland i et stille industriområde. For at skabe sig et alibi, tog den 20-årige selv og en af de andre på bordel, mens de to andre satte ild til bilen.

Overvågningskameraer og telefonsamtaler førte dog hurtigt til, at de alle fire blev arresteret.

Ifølge Business Insider var bilen en gave fra hans far, men det var nu ikke fordi, den unge mand manglede biler. Han havde i alt 15 forskellige biler til rådighed, heriblandt en Lamborghini.

Den 20-årige rigmandssøn blev dømt til et år og 10 måneders prøvetid og en bøde på 30.000 euro - svarende til 223.975 danske kroner. De andre tre slap med mellem 14 og 16 måneders prøvetid.

Sådan så bilen ud efter branden blev slukket (Foto: Augsburg Politi)
Sådan så bilen ud efter branden blev slukket (Foto: Augsburg Politi)

53 kommentarer
Vis kommentarer