Forsvundet 17-årig pige fundet i live: Bragt til hospitalet

Politiet har fundet den efterlyste 17-årige pige, der har været savnet siden fredag

En hundepatrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi har lørdag fundet den efterlyste pige, der forsvandt fredag. Den 17-årige blev fundet på loftet af familiens tidligere bopæl.

Hun er ifølge politiet i live og uden skrammer eller synlige skader, men skulle eftersigende være dehydreret og ked af situationen.

Pigen er nu bragt til Holbæk Sygehus for at blive undersøgt. Hun er også blevet forenet med sine forældre. I en pressemeddelelse takker Lars Galasz, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, de frivillige, der har hjulpet med eftersøgningen:

- Også en stor tak til Hjemmeværnet og Forsvaret, Vestsjællands Brandvæsen med gummibåd og droner, busselskaber med flere, som også har deltaget i eftersøgningen.

- Politiet havde indsat en indsatsleder, en hundeleder og fem hunde i eftersøgningen, ligesom efterforskere og politiets vagtcentral i Roskilde også understøttede eftersøgningen.

Det vides endnu ikke, hvorfor den 17-årige var vendt tilbage til familiens gamle adresse, men Ekstra Bladet forsøger at få fat på familien.

Opdateres..