Frontalt sammenstød sender flere på hospitalet

To biler er lørdag eftermiddag kørt frontalt sammen

(Optagelser: Kenneth Meyer)

Opdateret klokken 19.25: En mand og en kvinde på 50 år har mistet livet. De kørte i samme bil. Det oplyser vagtchef Henrik Olesen, midt- og Vestsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Føreren af den modkørende bil er også kommet til skade, men han og de øvrige to passagerer i bilen er uden for livsfare.

I bilen med den 50-årige mand og kvinde var der også yderligere to passagerer, men også de er uden for livsfare. Alle passagerer fra begge biler er i øjeblikket på hospitalet, men ingen er i kritisk tilstand.

De to biler kolliderede lørdag kort før klokken 14. Formentlig fordi føreren af den anden bil fik et ildebefindende og endte ovre i den modsatte kørebane, hvor manden og kvinden kom kørende, fortæller vagtchefen Henrik Olesen.

Opdateret klokken 16:11: Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at ulykken anses som alvorlig, og at flere involverede er i kritisk tilstand.

Et stort færdselsuheld på Køgevej ved Tjæreby og Roskilde lukker vejen.

To biler er kørt frontalt sammen, hvor den ene bil er havnet i grøften og den anden ligger på siden.

- Der er fire ambulancer på vej ud til stedet lige nu, siger Arne Aabech, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Der er også en lægehelikopter til stede og en masse politi.

Ambulance, politi og en lægehelikopter er fremme på stedet. Foto: Kenneth Meyer
Ambulance, politi og en lægehelikopter er fremme på stedet. Foto: Kenneth Meyer

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Klokken 16 melder Midt- og Vestsjællands politi, at trafikuheldet stadig anses som alvorligt, og flere involverede er i kritisk tilstand.

Men Køgevej er nu åbnet op igen, fortæller vagthavende ved Vejdirektoratet, Rune Johansen.

1 af 3 Massivt mange ambulancer er til stede ved stor ulykke, hvor to biler er kørt frontalt sammen. Foto: Kenneth Meyer
2 af 3 Massivt mange ambulancer er til stede ved stor ulykke, hvor to biler er kørt frontalt sammen. Foto: Kenneth Meyer
3 af 3 Massivt mange ambulancer er til stede ved stor ulykke, hvor to biler er kørt frontalt sammen. Foto: Kenneth Meyer