Frygt for teenagers skæbne efter sms om mystisk forfølger

16-årig pige sporløst forsvundet efter at have fortalt venner, at hun blev forfulgt

16-årige MarleyMcKenna Spindler forsvandt pludselig undervejs til sin skole. Hendes bil er også borte. (Foto: Facebook)
16-årige MarleyMcKenna Spindler forsvandt pludselig undervejs til sin skole. Hendes bil er også borte. (Foto: Facebook)

E

Politiet i South Carolina i USA er bekymret den 16-årige Marley Spindlers skæbne, efter at  hun forleden forsvandt på vej til skole.

Teenagerpigen havde spist tidlig morgenmad med nogle venner, da hun inden skolegangen ville køre en seks år ældre kammerat, Jeremy', hjem. Siden har ingen set hende.

Sendte sms'er: - Jeg bliver forfulgt
Fra sin bil sendte hun pludselig sms'er til sine venner og fortalte, at nogen fulgte efter hende. Hun kom ikke nærmere ind på, hvem den påståede forfølger var.

- Vennerne troede, det var en spøg og en undskyldning for at pjække, siger en talsmand for politiet til den lokale webavis, Dateline NBC.

- Vi kan ikke udelukke, at hun er blevet bortført, men vi må også se i øjnene, at hun kan være stukket af. Men vi er alle angste, siger pigens tante Shelley Long.

Bilen er som sunket i jorden
Marley Spindlers sølvfarvede Ford Escape er ligeledes som sunket i jorden. Da hendes far op ad dagen ringede til Marley's mobil, blev opkaldet besvaret af en ansat på et hotel. Her var mobilen blevet fundet på p-pladsen.

Politiet har fundet frem til kammeraten Jeremy, som er blevet fuldstændig renset for at være involveret i Marleys forsvinden.

Eneste livstegn - udover sms'en - er et elektronisk spor fra en pengeautomat i Marley's bank, hvor der er hævet 100 dollars.