Fundet død under brand: Nu er der nyt fra politiet

Intet tyder på, at der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet i den lille by Taaderup på Falster

Kriminalteknikere og politifolk i dna-dragter på stedet. Video: Per Rasmussen

Politiet rullede det store skyts ud efter fundet af en død mand i en brandtomt i den lille by Taaderup på Falster i torsdags.

Kriminalteknikere, brandteknikere og retsmedicinere var på stedet.

Hen over weekenden har der været stille om undersøgelserne af stedet, og om hvorvidt man mener, der var tale om en forbrydelse eller en ulykke.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser nu i en pressemeddelelse, at de siden torsdag aften har afhørt en række personer omkring branden, hvor en person indebrændte.

- Ud fra afhøringerne og de tekniske undersøgelser er der intet, der tyder på, at der foreligger en forbrydelse bag dødsfaldet. 

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil som en følge heraf fortsætte efterforskningen som en brandsag. Der vil i den sammenhæng på et senere tidspunkt tilgå analyseresultater fra de kriminaltekniske undersøgelser.

Politiet har en formodning om identiteten på den afdøde, men pågældende er pt. ikke endeligt identificeret. Det arbejde vil med bistand fra lægerne pågå i de kommende dage. Politiet er i dialog med familien til den formodet afdøde, skriver politiet.

Ekstra Bladet har talt med Anne Marie Kongerslev, der er nabo til ejendommen, som har været ramt af brand. Hun frygter, at det er beboeren på stedet - en 57-årig mand - som er brændt inde på adressen.

På forespørgsel fra Ekstra Bladet ønskede politiet op til weekenden ikke at be- eller afkræfte, om den 57-årige beboer på stedet er savnet efter branden.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere