Fyns Politi jagter flere gerningsmænd bag grov asfalt-vold

Tre gerningsmænd eftersøges fortsat efter grov vold i Odense lørdag-nat. Offer i bedring

Fyns Politi jagter fortsat gerningsmændene bag et voldsomt overfald, der søndag morgen sendte en 23-årig mand i respirator.

Dramaet fandt sted foran Rådhuskælderen i Odense. Her opstod en voldsom situation, som politiet endnu ikke kender forhistorien til.

Men vidner så, at tre mænd havde fat i en anden ung mand, og de slog og sparkede til ham. På et tidspunkt tog en af voldsmændene fat om den 23-åriges hoved, mens han lå på jorden og hamrede det i asfalten, så det kunne høres langt væk.

Politiet er dog noget nærmere identiteten på flere af gerningsmændene og man regner med snarligt at kunne pågribe flere af dem.

- Vi har identiteten på to af de tre gerningsmænd. Vi ved de bor øst for Storebælt nærmere bestemt Slagelse, og der leder vi efter dem nu. Den tredje gerningsmand er endnu ukendt, siger Lars Fredensborg, vagtchef ved Fyns Politi til Ekstra Bladet.

Han påpeger, at det er godt solidt politiarbejde, der har dannet baggrund for, at vi har fået fat på deres navne.

Identiteten på den tredje mand er endnu ukendt, oplyser Lars Fredensborg.

Ude af respirator
Det 23-årige offer blev umiddelbart efter overfaldet lagt i respirator. Kort varigt var han ude af respirator, hvor han kunne fortælle lægerne, hvem han var og opgive sit cpr-nummer, men blev efterfølgende lagt tilbage for at undgå eventuelle hovedskader skulle blive mere alvorlige.

Ud på eftermiddagen kunne man dog tage manden ud af respiratoren og Fyns Politi har været i stand til at foretage en indledende afhøring af manden.

- Ofret er i bedring. Vi har afhørt ham for kort tid siden, så det går i den rigtige vej, men han er stadig noget omtåget og motivet er uklart, siger vagtchefen og oplyser, man formentlig vil afhøre den unge mand igen mandag.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere