Gemte ligdele af 16-årig stedsøster i fryseren

28-årige Nathan Matthews kvalte sin stedsøster og skar hende i småstykker

Becky Watts blev blot 16 år gammel. Hun blev kvalt i sit soveværelse af sin stedbror. (Foto: Polfoto).
Becky Watts blev blot 16 år gammel. Hun blev kvalt i sit soveværelse af sin stedbror. (Foto: Polfoto).

Det er grusomme detaljer, der i disse dage oprulles i Bristol Crown Court i England.

Her er 28-årige Nathan Matthews og hans kæreste, 21-årige Shauna Hoare, tiltalt for at have kvalt og parteret 16-årige Becky Watts.

Nathan Matthews har erkendt mordet. Han hævder det var et kidnapningsforsøg, der gik galt. I retten forklarede han i dag, torsdag, hvordan han parterede sin stedsøster efter at have kvalt hende i hendes soveværelse.

Den 28-årige mand beskrev hvordan han efter drabet lagde liget af Becky i en rød kuffert, som han slæbte ned af trapperne i familiens hus og ud i sin bil. Herefter kørte han hjem til den lejlighed, som han delte med kæresten Shauna.

Se også: Myrdede ven efter for meget 'Walking Dead'

Her placerede han stedsøsterens lig i badekarret og skar hende i småstykker med en elektrisk sav:

- Jeg lukkede øjnene og holdt saven i den ene hånd, forklarede han i retten torsdag. Nathan Matthews havde dog svært ved at forklare, at badeværelset var nærmest klinisk renset for Beckys dna-materiale, hvilket kan indikere, at han brugte lang tid på parteringen og var grundig:

- Jeg var ikke grundig. Det gik stærkt. Det tog ikke fem-seks timer, som anklageren får det til at lyde som om. Det er en tåbelig påstand, mente Matthews, ifølge The Mirror, før han forklarede, at han havde skåret stedsøsteren i otte stykker. Pakket dem ind i film, hvorefter han gemte de fleste af ligdelene i fryseren og resten i en køleboks, der blev fyldt op med kattegrus.

Nathan og Shauna står til en langvarig fængselsstraf, hvis de erkendes skyldige i overlagt mord. (Foto: Polfoto).
Nathan og Shauna står til en langvarig fængselsstraf, hvis de erkendes skyldige i overlagt mord. (Foto: Polfoto).
 

Ifølge anklageren havde Nathan og kæresten Shauna nøje planlagt mordet på Becky Watts, der var Nathans stedsøster. Mordet foregik tidligt på dagen den 19. februar i år.

Billedet af Bella Bond blev delt af millioner, inden man vidste, hvem den lille, døde pige var (Foto: AP) 112 - 22. sep. 2015 - kl. 09:12 Sådan myrdede mor og stedfar Baby Doe

Nathan Matthews hævder at han handlede alene. Han har erkendt, at han havde planlagt at kidnappe Becky for at give hende en lærestreg. Ifølge Nathan var Becky selvisk og havde behandlet hans mor dårligt.

Nathan Matthews forklarede politiet at kidnapningen gik galt, da han maskeret overfaldt Becky i hendes soveværelse klokken ti om formiddagen den 19. februar, da de var alene i huset. I retten forklarede han, at Becky rev hans maske af. Han gik i panik og kvalte hende, fordi hun havde set hans ansigt.

Politiet kom på sporet af Nathan Matthews, da man fandt blodspor udenfor Beckys værelse. Disse blodspor indeholdt også stedbroderens dna.