Gibraltar: Forældres mentale tilstand skal undersøges

Den mentale tilstand hos den 31-årige far og 37-årige mor, som begge blev slået ihjel i en lejlighed i Gibraltar i mandags, skal nu undersøges

Den danske ekspartner til moderen og far til den fire-årige, som begge er dræbt, er i politiets søgelys. (Foto: Polfoto)
Den danske ekspartner til moderen og far til den fire-årige, som begge er dræbt, er i politiets søgelys. (Foto: Polfoto)

Ved du noget om sagen? Send en sms til 1224 (alm. sms-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

I forbindelse med efterforskningen på mordet af en familie på fire i en lejlighed i Gibraltar, hvoraf en fire-årig pige er halvt dansk, skal de to forældres mentale tilstand nu undersøges. Det skriver Olive Press.

De to forældre er en 31-årig britisk mand og en 37-årig kvinde, der er spansk statsborger, men som oprindeligt kommer fra Cuba. De to havde sammen en 6 måneder gammel pige. Den fire-årige pige, havde moderen fra et tidligere forhold med en dansk mand. Familien havde kun været i Gibraltar et par dage inden drabene.

Se også: Dansker viklet ind i firedobbelt drab

Ekstra Bladet har her til morgen været i kontakt med Udenrigsministeriet, for at få bekræftet, at den 4-årige pige er dansk statsborger. De kan endnu ikke komme med et klart svar.

- Vi er i kontakt med den danske ambassade i London, men ved intet før de vender tilbage. Vi har rykket dem flere gange, men jeg kan hverken be- eller afkræfte noget endnu, siger den vagthavende ved Udenrigsministeriet.

Skåret halsen over
Det var personale i den bygning, lejligheden ligger i, som alarmerede det lokale politi i mandags, efter de hørte adskillige hjerteskærende skrig fra lejligheden på den spanske halvø.

Da politiet kom ind, viste det sig, at kvinden og de to børn havde fået skåret halsen over. Den 31-årige mand var dræbt ved knivstik forskellige steder på kroppen.

Den fulde identitet af ofrene er endnu ikke frigivet, men politiet forventer at frigive navnene på mandag eller tirsdag, lyder meldingen fra Richard Ulgger, presseofficer ved politiet til Gibraltar, til Ekstra Bladet lørdag morgen.

Politiet i Gibraltar vil komme med en erklæring senere i dag.

Se også: Dansker efterforskes for firedobbelt mord: Politimænd får krisehjælp

1 af 2 (Foto: Google Maps)
2 af 2 Den danske ekspartner til moderen og far til den fire-årige, som begge er dræbt, er i politiets søgelys. (Foto: Polfoto)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere