Granat fundet på genbrugsplads

Politiet har tilkaldt ammunitionsryddere fra Forsvaret, efter en granat er blevet fundet på en genbrugsplads i Vordingborg

En granat er omkring kl. 14 blevet fundet i en container på en genbrugsplads på Spirevej i Vordingborg, oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

- Vi har spærret genbrugspladsen af og tilkaldt Forsvarets Ammunitionsrydningstjeneste for at få fjernet granaten, der er fundet i en container, siger Henrik Karlsen, vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Der er dog ikke fare for andre i området, oplyser vagtchefen, der ikke kan give en melding på, hvornår pladsen igen vil være åben.

- Nogle gange sprænger de granaten på stedet, men oftest tager de den med og sprænger den et andet sted. Som regel kommer de rimeligt hurtigt, men jeg kan ikke sige, hvornår vi igen kan åbne pladen. Men den slags sker jævnligt, så der er på den måde intet dramatisk i det, siger Henrik Karlsen.

Plads genåbnet
Ved 16-tiden har Ekstra Bladet været i kontakt med Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi igen. Her kunne vagtchef Ole Hald oplyse, at granaten var fjernet fra genbrugspladsen.

- Den er fjernet, og klokken 15 var pladsen åben igen. Man har valgt at tage granaten med, da den blev vurderet til at være relativ harmløs, siger Ole Hald.

Han forklarer, at man herefter vil sprænge granaten på et sikkert sted.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere