Grisetransport bragede gennem autoværn og ned ad skrænt

Midtjyske Motorvej er spærret efter trafikuheld

Her kan du se video fra ulykken. (Video: LocalEyes)

OPDATERING KL. 14.47: Rute 18 Midtjyske Motorvej er nu igen helt åben ved frakørsel 10 Brande, meddeler Vejdirektoratet på Twitter.

Det endte dramatisk, da en grisetransport med omkring 350 smågrise kørte galt på den Midtjyske Motorvej ved Brande her til formiddag. Men mirakuløst kom ingen mennesker alvorligt til skade.

Se mere video på Localeyes.dk

- Han kører fra nord mod syd, og det er tilsyneladende en punktering, der gør, at den brager igennem autoværnet og ned ad en skrænt, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi til Ekstra Bladet.

- Det er lidt voldsomt, men der er tilsyneladende ikke sket noget. Chaufføren fik kun nogle knubs og hjælper til dernede. Vi har 350 smågrise løbende rundt dernede. Vi venter på at få en transport derned, fortæller vagtchefen.

Det er endnu uvist, om der er grise, der er omkommet ved ulykken.

Den Midtjyske Motorvej ved Brande er spærret mellem frakørsel 10 og 11 i nordgående retning. Store køretøjer, der ikke kan ledes gennem Brande By, bliver guidet forbi ulykkesstedet.

Ulykken var langt fra den eneste på denne skærtorsdag. Så som Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi skriver, så kan det blive en LANG-torsdag i stedet for langfredag, efter at flere færdselsuheld og utålmodighed i trafikken har skabt problemer.

Tidligere var Vestmotorvejen ved Vemmelev helt spærret i vestgående retning mellem afkørsel 40b Vemmelev og frakørsel 41 Tjæreby på grund af et færdselsuheld. Men Sydsjællands- og Lolland Falsters politi har netop meddelt, at der nu er åbnet helt op for trafikken på motorvejen i vestlig retning.

- Der er fire personer tilskadekommen, umiddelbart, siger vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands- og Lolland Falsters politi.

Han fortæller, at der ikke umiddelbart er alvorlig personskade.

Genåbnet på Fyn

Tidligere var også den Fynske Motorvej ramt ved Aarup, hvor to uheld med ti minutters mellemrum delvist lukkede motorvejen.

- Der er nogle biler, der er kørt sammen, men det er ikke voldsomt, og der er ingen personskade, sagde vagtchef ved Fyns politi Kenneth Taanquist.

Se mere video og flere billeder på Localeyes.dk


Det er sket før, at en gristransport er væltet på en motorvej. Dette videoklip er fra starten af februar, hvor transporten væltede på E45-mototvejen mellem Ejer Bavnehøj og Horsens N (video: Local Eyes)

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere