Hafida-drabet: Ville begrave liget og slette alle spor

- Jeg er i chok og tænker, at mine børn ikke også skal undvære deres far. Så jeg beslutter mig for at prøve at slippe af sted med min forbrydelse, forklarede Hafidas drabsmand i retten

Efter flere timer - med Hafida i bagagerummet og børnene på bagsædet - smed Anders Larsen Hafidas lig her - på en skrænt bag en spejderhytte i Næstved.

RETTEN I GLOSTRUP (Ekstra Bladet): Før 41-årige Anders Larsen i de sene nattetimer 25. juli sidste år valgte at smide Hafida Bourouihs lig ved en skrænt bag en spejderhytte i Næstved, kørte han rundt i flere timer for at finde et sted, hvor han kunne grave hende ned.

Det kom frem i retten fredag, hvor Anders Larsen sidder tiltalt - og har erkendt - at han kvalte sin kæreste med hænderne og siden en ledning, mens parrets to børn var i et andet rum i lejligheden.

- Efter det er sket, tænker jeg over, hvordan jeg skal sløre min forfærdelige forbrydelse. Jeg går i overlevelsestilstand og er i chok. Jeg tror, mit ræsonnement er, at mine børn ikke også skal undvære deres far. Så jeg beslutter mig for, at forsøge om jeg kan slippe af sted med det, forklarede han i retten.

Hassan Bourouih med sine to nevøer - Hafidas drenge på tre og fem år. (Privatfoto) Krimi Hafidas bror om drabsmand: Han er et uhyre

Han kørte derfor rundt i Nordsjælland og ledte efter et sted, han kunne grave liget ned. Med sig i bilen havde han en stikspade og en skovl, men det mislykkedes at finde et sted til formålet. Så Anders Larsen kører hjem igen, hvor Hafidas lig fortsat ligger på børneværelset, dækket af et tæppe.

Liget bakser han ned i bagagerummet og de to drenge, som dengang var to og fire år, ryger ind på bagsædet, hvorefter han kører mod Roskilde.

- Jeg ser et hus, der er til salg, og der er ingen mennesker. Der ligger en skov bagved, så jeg går derind og prøver at grave et hul, men jeg kan ikke. Jeg overvejer at lægge hende og komme tilbage og grave hende ned senere, men opgiver og kører videre mod Sydsjælland. Jeg beslutter mig for, at jeg vil smide hende ved en spejderhytte, hvor der er en skrænt. Jeg kender stedet og ved, at der ikke er nogle mennesker, forklarede han.

Se også: Søn var tæt på at finde Hafidas lig

- Børnene snorksover heldigvis hele vejen, tilføjede han.

Efterfølgende forsøgte han at slette alle spor. Tøj blev vasket og tæppet, Hafida havde ligget i, sprøjtede han til med klorin. Han tændte desuden computeren, da han kom hjem tidligt om morgenen, for at få det til at se ud, som om han havde siddet og arbejdet. Kniven, som Hafida angiveligt truede ham med, skilte han sig også af med.

- Jeg ville slette alt, der havde noget med sagen at gøre. Jeg har været snothamrende forvirret, forklarede han.

Hafidas lig blev fundet ved en skrænt i Næstved fem dage efter, hun blev dræbt. (Foto: Per Rasmussen/Privatfoto) 112 - 14. aug. 2015 - kl. 12:06 Slog mor til to ihjel: Derfor dræbte jeg Hafida

Tidligere på dagen har Anders Larsen forklaret, at det var flere år med et særdeles turbulent forhold, der i sidste ende førte til drabet. Anders Larsen forklarede, hvordan Hafida Bourouih var en dårlig mor, der slog i hvert fald den ene af drengene og ofte var ligeglad med dem. Et billede, familien til Hafida langt fra kan genkende.

- Han er fuld af løgn. Hafida var en god og kærlig mor - det vil alle, der har haft med hende at gøre, kunne bekræfte, siger Hafidas bror Hassan og hans kone til Ekstra Bladet.


Få opdateringer fra dagens retsmøde her.