Halshugger konen med økse ved højlys dag

Rædselsscene i Tyskland: Kørte konen ned, før han myrdede hende med økse

Politiets teknikere undersøger drabsstedet Foto: DPA
Politiets teknikere undersøger drabsstedet Foto: DPA

Ved højlys dag begik en 34-årige tysk-tuneser i går en bestialsk massakre på sin tre år yngre kone.

Det skete i byen Limburg i delstaten Hessen i Tyskland.

Sammen havde parret to børn på to og tre år - og hun var ifølge en række tyske medier flyttet fra ham, fordi hun ikke kunne udstå hans tyranni.

Men fredag morgen kl. 8.35 fik han opsporet hende, da hun kom gående på fortorvet i bymidten cirka 300 meter fra banegården, skriver blandt andre avisen Bild.

Han gassede op og påkørte hende i høj fart med sin sorte Audi. Hun blev slæbt cirka 30 meter over en asfalteret vej, gennem et metalhegn, før bilen kolliderede mod et bindingsværkshus.

Hun lå nu hjælpeløs - muligvis allerede død eller bevidstløs på jorden - hvorefter han steg ud overfaldt hende med en økse, så hovedet næsten blev separeret fra kroppen.

Ifølge politiet brugte manden, der er tysk statsborger med tunesiske rødder, også en stor slagterkniv. Hun var tuneser, uddannet lærer og bosat med de to børn i et kvindehjem i Limburg. Her havde hun søgt beskyttelse fra sin mand.

Der var flere vidner til rædselsscenariet - og også redningsmandsskabet, der har set meget brutalitet, var forfærdet. Det samme er personalet i det kvindehjem, hvor kvinden fik beskyttelse.

Politiet har indtrængende opfordret til, at vidner undlader at offentliggøre billeder eller film fra hændelsen. Alligevel er det sket, så nu truer tysk politi med at straf til alle, der udbreder optagelserne.

En patrulje, som var tilfældigvis i nærheden, kom hurtigt til gerningsstedet, hvor politifolk med pistolerne trukket prompte anholdt gerningsmanden, som ikke gjorde modstand. Han fik også alvorlige skader under overfaldet og blev bragt til sygehuset.

Han har indtil videre nægtet at udtale sig.

De sociale myndigheder hentede i går børnene - en søn og en datter - i institutionen.

Forbrydelsen skete i byens Weiersteinstrasse, hvor en ung mandligt syrer for tre uger siden i en stjålet bil i en amok-handling påkørte ni uskyldige. Alle overlevede.

I tweetet heruder skriver Polizei Westhessen, at videoer fra forbrydelsen er blevet delt på nettet. Politiet truer med konsekvent at retsforfølge alle, der deler optagelserne.