Hamrede sok ned i halsen på kvinde

Retten i Hjørring sender en 50-årig mand i fængsel i 10 måneder for mishandling og trusler mod sin ekskæreste.

Planerne om en hyggelig tur i sommerhus blev på grimmeste vis gjort til skamme, da en kvinde i slutningen af 20'erne sammen med sin ekskæreste indlogerede sig i en bolig i Nordjylland i starten af april.

En aften havde parret nogle venner på besøg, men aftenen gik tilsyneladende ikke efter planen.

- Der blev taget noget amfetamin, og på et tidspunkt blev stemningen dårlig, og vennerne tog hjem, siger anklager Thomas Klingenberg fra Nordjyllands Politi.

Næste dag var manden, en 50-årig nordjyde, i dårligt humør, og ifølge Thomas Klingenberg indledte han en flere timer lang mishandling af kvinden.

- Han mente vist, at hun havde taget nogle ting fra ham, siger anklageren.

Det fik hun i den grad at føle. Manden tvang hende ned på maven, satte sig på hendes bagdel og rykkede hendes hoved tilbage ved håret.

- Jeg skærer knoppen af dig. Du ved godt, at du skal dø nu, skal den 50-årige have sagt, mens han holdt en kniv for hendes hals.

De vanvittige ydmygelser var dog langt fra forbi.

Blandt andet skal manden have bundet hende på hænder og fødder, stoppet en strømpe i munden på hende og brugt den spidse ende af en kniv til at hamre strømpen ned i hendes hals.

Mens hun lå bundet - det gjorde hun i flere timer - tæskede han hende med en kølle.

Fredag har Retten i Hjørring idømt manden 10 måneders fængsel.

Den dømte, der er kendt skyldig i grov vold, mishandling, trusler og frihedsberøvelse, har gennem hele sagen nægtet sig skyldig.

Retten lagde imidlertid vægt på kvindens detaljerede forklaring, der på flere måder flugtede med sagens tekniske beviser.

Manden vil nu overveje, om han vil anke dommen til landsretten.