Har været sporløst forsvundet i 18 år: Nu afslører polaroid-billeder hvad der skete

De to teenagepiger forsvandt 30. december 1999

De to amerikanske teenagepiger Lauria Bible og Ashley Freeman holdt 30. december 1999 en sleepover hos Ashley Freemans forældre.

Om aftenen udbrød der brand i forældrenes mobilehome, hvor ligene af Danny og Kathy Freeman senere blev fundet. En obduktion viste, at de begge var blevet skudt i hovedet.

Men Lauria Bible og Ashley Freeman, der begge var 16 år, var sporløst forsvundet.

I årevis forsøgte politiets efterforskere at følge diverse spor og afhøre adskillige vidner i håb om at finde frem til pigerne, men desværre uden held.

Men efter 18 års søgen er der nu gennembrud i sagen.

Ifølge Washington Post har flere vidner over for politiet afsløret, at de tre mænd Warren “Phil” Welch, David Pennington og Ronnie Busick havde gemt adskillige polaroid-billeder af de to piger, der lå bundet på en seng, mens de på andre billeder var bundet til en stol. Ifølge politiet beholdt mændene de mange billeder som trofæer.  

Warren “Phil” Welch og David Pennington er døde i mellemtiden, men søndag 20. april blev Ronnie Busick arresteret og sigtet for de fire drab. Han nægter sig skyldig.

Politiet har endnu ikke fundet ligene på de to piger, og indtil det sker, er sagen ikke slut ifølge Lauria Bibles forældre.

'Vi tager imod alle informationer, der kan lede os frem til dem. Det vil aldrig være ovre, før de er hjemme hos os, skriver familien i en udtalelse på Facebook.