Havde sex med mand i to år før hun opdagede 'han' var hendes veninde

25-årige Gayle Newland narrede angiveligt en nær veninde til sex ved at udgive sig for at være en mand

Den anklagede Gayle Newland ses her i selskab med sin far. (Foto: Polfoto/Mercury Press)
Den anklagede Gayle Newland ses her i selskab med sin far. (Foto: Polfoto/Mercury Press)

En bizar sag kører i disse dage ved retten i Chester Crown Court i engelske Willaston, Cheshire.

Her er 25-årige Gayle Newland anklaget for en række seksuelle overgreb mod en unavngiven kvinde i 2013.  De to kendte hinanden fra high school og var nære veninder.

Ifølge anklageskriftet udgav Newland i to år sig for at være en latino-mand ved navn Kye Fortune. Hun oprettede i 2011 en falsk profil på Facebook og kontaktede veninden, hvorefter de indledte en årelang korrespondance.

'Kye Fortune' fortalte, at han havde været involveret i et alvorligt færdselsuheld, samt at undersøgelserne efter ulykken desuden havde afsløret, at han led af en alvorlig hjernetumor.

Han var derfor langtidsindlagt på hospitalet og kunne ikke mødes ansigt til ansigt.

Her ankommer Gayle Newland tirsdag til retten. (Foto: Polfoto/Mercury Press).
Her ankommer Gayle Newland tirsdag til retten. (Foto: Polfoto/Mercury Press).
 

Skriverierne forsatte dog og udviklede sig til lange telefonsamtaler og til slut indvilligede Kye i at mødes under visse betingelser. På grund af sine operationer skammede han sig over sine ar:

- Hans stemme var lidt lys i det. Men jeg blev ramt af at han gentagne gange fortalte mig, hvor meget jeg havde hjulpet ham igennem krisen og alle operationerne, forklarede offeret i retten, ifølge engelske Telegraph.

Parret aftalte at mødes på et hotel. Den unavngivne kvinde forklarede i retten, at Kye gemte sig på toilettet - fordi han skammede sig over sine ar og desuden ikke kunne gå ordentligt, på grund af skaderne fra færdselsuheldet.

Hun lagde sig derefter på sengen, tog et blindfold på og bandt også et tørklæde over øjnene. Herefter kom Kye frem fra sit gemmested og parret havde sex, hvor Gayle Newland, ifølge anklageskriftet, brugte en dildo.

Scenariet gentog sig fem-seks gange, før kvinden pludselig anede uråd:

- Vi havde sex og jeg tog fat i hans baghoved og det føltes ikke rigtigt. Jeg satte mig øjeblikkeligt op i sengen og han rejste sig op. Noget i mig skreg, at jeg skulle tage blindfoldet af. Da jeg gjorde det så jeg, at Kye var Gayle, forklarede kvinden i retten i Chesire.

Gayle Newland har endnu ikke fremlagt sin version af forløbet. (Foto: Polfoto/Mercury Press).
Gayle Newland har endnu ikke fremlagt sin version af forløbet. (Foto: Polfoto/Mercury Press).
 

Hun gik ikke til politiet øjeblikkeligt:

- Jeg er ikke til kvinder. Det er slet ikke mig. Jeg ved godt, at man ikke kan sammenligne denne sag med en voldtægt - og jeg ved at det lyder sygt - men jeg ville faktisk have foretrukket, at være blevet voldtaget af en mand, fremfor det her. Først kunne jeg ikke få mig selv til at gå til myndighederne og fortælle, at jeg var blevet udsat for seksuelle overgreb af en kvinde.

Efter afsløringen sendte kvinden en række vrede sms-beskeder til Gayle Newland, der endnu ikke har haft mulighed for at forklare sig i retten. Kvinden fortalte desuden at hun i perioden havde kæmpet med en række personlige problemer og derfor var 'et nemt offer'.

Sagen fortsætter i morgen.