Helikopter i luften: Leder efter forsvundne Mads

Bekymret familie har ikke kunnet skabe kontakt til en mand fra Østsjælland, som politiet fredag eftermiddag leder efter

Mads Henriksen er 54 år. Foto: Politi
Mads Henriksen er 54 år. Foto: Politi

Ved du noget, eller har du tip? Skriv en sms til 1224 (alm. takst) eller mail til 1224@eb.dk

Midt- og Vestsjællands Politi søger fredag eftermiddag efter en 54-årig mand, som man ikke har kunnet skabe kontakt til siden torsdag formiddag.

- Vi har en helikopter i luften og fire hundepatruljer ude og lede i området omkring Store Heddinge, hvor vi har gps-signal fra mandens telefon, siger Lars Mogensen, der er vagtchef i politikredsen.

Manden, Mads Henriksen, kommer fra lokalområdet, og det var bekymret familie, der torsdag ved midnat ringede til politiet, fordi de ikke kunne skabe kontakt til deres familiemedlem.

- Broderen til ham talte sidst med ham ved 11-tiden torsdag, hvor manden sagde, at han lige havde lidt travlt og derfor ville ringe tilbage. Siden har man dog ikke haft kontakt, siger vagtchefen.

Politiet har - blandt andet med gps-signalerne fra mobilen - konkrete spor at gå efter. Desuden har han formentlig taget sin sorte cykel med sig, da han forlod hjemmet torsdag aften.

Mads Henriksen er alkoholdement og beskrives som 54 år, dansk af udseende, 180-1831 centimeter høj, kraftig af bygning og kronraget. Han har mange tatoveringer.

I første omgang sendte politiet ikke et signalement ud på Mads Henriksen, fordi man håbede, at han ville blive fundet. Nu beder Midt- og Vestsjællands Politi dog borgerne om at henvende sig, hvis de ved noget om Mads Henriksens forsvinden eller har set ham. Man kan ringe til politiet på telefonnummer 114.

Skærm

Hent flere
Hent flere