Hells Angels: Sandberg er uønsket hos os

Brian Sandberg er smidt ud af Bandidos, men de tidligere venner i Hells Angels ønsker ikke rockeren tilbage

Kendis-rockeren Brian Sandberg passer ikke ind hos Danmarks to største rockerklubber. Hverken Hells Angels eller Bandidos ønsker den landskendte rocker på medlemslisten.

Det står klart, efter at Sandberg i dag er smidt ud af Bandidos, samtidig med, at Hells Angels ikke ønsker Brian Sandberg tilbage.

- Sandberg kommer ikke tilbage til os, siger Thomas Gramstrup, talsmand for Hells Angels, til Ekstra Bladet.

Gucci-rockeren Brian Sandberg er ude af Bandidos, oplyser klubbens europaleder Michael 'Kokken' Rosenvold til Ekstra Bladet. (Foto: Kenneth Meyer) 112 - 31. mar. 2015 - kl. 15:31 Sandberg smidt ud af Bandidos

I slutningen af 1990'erne blev Brian Sandberg smidt ud af Hells Angels. Han blev dog senere taget til nåde og var derefter hovedkraften i opbygningen af støttegruppen AK81.

Det er angiveligt Brian Sandbergs personlighed der gør, at han ikke 'passer ind' hos de tidligere venner i Hells Angels.

- Han blev smidt ud, og han er stadig uønsket i miljøet. Det er hans person, og han passer ikke ind hos os og åbenbart heller ikke hos Bandidos, siger HA-talsmanden.

Se også: Sandberg raser over ny rockerbog: Stikkersvin!

I efteråret 2010 blev Brian Sandberg i Københavns Byret idømt 11 år og 10 måneders fængsel for drabsforsøg. Han var tiltalt for at beordre to drabsforsøg og et kølleoverfald ved Brorsons Kirke i København, og blev kendt skyldig for det ene drabsforsøg.

Efter at have anket dommen nåede Østre Landsret dog frem til et andet resultat i sagen, der er kendt som Den Store Rockersag. Her blev Brian Sandberg frifundet for de to drabsforsøg, men dømt for kølleoverfaldet ved Brorsons Kirke.

Midt under ankesagen kom det frem, at han havde forladt Hells Angels med status af "Left". Det betød, at der ikke var ondt blod mellem ham og Hells Angels.

Se også: Sandbergs 'feriepenge' i fare: Nu anker staten

Brian Sandberg blev optaget i Bandidos i december 2012. For nylig blev han udnævnt til såkaldt Nomad (forbindelsesofficer) med tilknytning til Bandidos i Holland.

 

Brian Sandberg blev for alvor kendt i den brede befolkning tilbage i 2008 i forbindelse med IT Factory-skandalen. Under sagen kom det frem, at bedrageridømte Stein Bagger, som var direktør i IT Factory, havde haft Sandberg ansat som sikkerhedsvagt.

Sådan røg Sandberg ud af Bandidos.

1 af 2 Thomas Gramstrup til en begravelse af et medlem af Hells Angels. Foto: Claus Bonnerup.
2 af 2 

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere