Her blev et barn sexmisbrugt: Kan du genkende stedet?

Europol efterlyser hjælp fra offentligheden i sag om sexmisbrug af et barn

På dette sted er et barn blevet seksuelt misbrugt. Foto: Europol
På dette sted er et barn blevet seksuelt misbrugt. Foto: Europol

Det europæiske politisamarbejde Europol efterlyser hjælp fra offentligheden til at få lokaliseret et sted, hvor et barn angiveligt er blevet misbrugt seksuelt.

Det sker, fordi det ikke er lykkedes Europol at komme videre med efterforskningen af sagen, skriver Europol på sin hjemmeside.

Derfor håber man nu på, at tip fra offentligheden kan føre til, at sagen bliver opklaret, stedet bliver lokaliseret, barnet kan få hjælp, og at den formodede gerningsmand kan blive fundet.

'Det ser ud som om, at det er et fredeligt sted, men omkring disse huse er et barn blevet seksuelt misbrugt', skriver Europol på Twitter og ledsager teksten med to billeder.

'Politiet har brug for at få lokaliseret stedet. Ved du, hvor det er,' skriver Europol videre.

I alt har Europol for tiden 29 offentliggjorte billeder fra sager om seksuelt misbrug af børn. Fælles for sagerne er, at det ikke er lykkedes politiet at komme videre med efterforskningen på egen hånd.

Billederne er offentliggjort på Europols hjemmeside, og håbet er, at offentliggørelsen af billederne kan give tip, der kan føre til, at sagerne bliver opklaret.

'De mindste tip kan nogen gange føre til et gennembrud i en sag', skriver Europol.

Europol skriver videre, at alle billederne er af genstande eller baggrunde, som har optrådt i billedmateriale med seksuel fremstilling af mindreårige.

'Vi er overbeviste om, at jo flere øjne, der ser på materialet, desto større er sandsynligheden for at sikre oplysninger, som i sidste ende vil føre til, at disse børn bliver reddet,' skriver Europol.

Man kan tippe Europol helt anonymt på hjemmesiden.