Her blev Linses ven dræbt

42-årig død efter, at han lørdag aften blev ramt af skud i et sommerhus

Det var angiveligt i dette hus, at Linse Kesslers 42-årige ven blev fundet kvæstet af skud. Video: Per Rasmussen

Ved du noget? Tip os på sms 1224 (koster alm. takst) eller på på mail 1224@eb.dk

Et mindre gulstenshus i nordvestsjællandske Veddinge Bakker dannede i weekenden rammen om drabet på den 42-årige ven til Linse Kessler.

Politiet har forladt gerningsstedet, men området er stadig afspærret af politiets rød- og hvidstribede plastikstrimmel.

Bag afspærringen holder en hvid Porsche Cayenne, og en frisk stabel brænde er der også at se på grunden, fortæller Ekstra Bladets mand på stedet.

Linse Kessler har på facebook skrevet, at hendes gode ven blev ramt af skud affyret ind gennem et vindue. Flere andre kilder har overfor Ekstra Bladet kommet med samme udlægning.

Linse Kessler har mistet sin bedste kammerat, skriver hun på Facebook. Foto: Philip Davali 112 - 16. jan. 2017 - kl. 13:21 Linse: Hvem har slået min bedste kammerat ihjel?

Den oplysning har politiet ikke villet bekræfte, men en af husets store ruder har fået sat plader for, hvilket indikerer, at Linse Kesslers og kildernes udsagn kan være korrekte.

En enkelt blomst og et lys ved huset, hvori den 42-årige blev skudt. Foto: Per Rasmussen.
En enkelt blomst og et lys ved huset, hvori den 42-årige blev skudt. Foto: Per Rasmussen.
 

Den 42-årige blev svært kvæstet af skud lørdag aften. Men først dagen efter - ved middagstid - blev han fundet af en yngre kvinde.

I en ny meddelelse fra politiet her mandag klokken 1210 skriver politiet, at drabet menes foregået i det kriminelle miljø i Odsherred.

- Mange har sommerhus i området, og vi vælger at melde ud på den her måde, for at berolige udenforstående. Der er ingen mistanke om, at der render en eller anden gal mand rundt og skyder på folk i deres sommerhuse, siger Carsten Andersen, kommunikationsmedarbejder i Midt og Vestsjællands Politi.

Huset i Veddinge Bakker i Odsherred dannede ramme om en uhyggelig nedskydning. Foto: Per Rasmussen.
Huset i Veddinge Bakker i Odsherred dannede ramme om en uhyggelig nedskydning. Foto: Per Rasmussen.
 

Vil gerne høre fra vidner
Politiet ønsker dog ikke at gå i detaljer om den døde mand på nuværende tidspunkt - ej heller hvad motivet til drabet kan være.

Politiet er meget interesserede i at høre fra vidner, der har bemærket biler eller personer i området lørdag sidst på dagen og ud på aftenen.

- Vi vil også meget gerne høre fra vidner, der har set biler i området i løbet af søndagen. I en sag af denne alvorlige karakter er ingen henvendelse for lille. Vi vil meget gerne høre fra alle, der har set et eller andet i området, også noget, som man måske selv mener ikke er noget som helst. Vi skal nok selv sortere henvendelser, lyder det i appellen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Det var her i dette område i det nordvestlige Sjælland, at den 42-årige blev dræbt af skud.
Det var her i dette område i det nordvestlige Sjælland, at den 42-årige blev dræbt af skud.
 

Ekstra Bladet følger sagen...

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere