Her brager spritbilist gennem hus

Mandens promille var fire gange over det tilladte

Michael Mills leverede selv bevismaterialet i sagen mod ham, takket være hans dashcam. Se videoen her. Privatoptagelser

Australske Michael Mills kan se frem til at tilbringe mindst seks måneder bag tremmer, efter han tidligere på året satte sig bag rattet med en ordentlig kæp i øret.

Køreturen, som fandt sted 17. februar i år, endte nemlig i et soveværelse i et hus i Sydney-forstaden Kingswood, og Mills formåede oven i købet selv at levere bevismaterialet i sagen mod ham, skriver Daily Telegraph.

Den livsfarlige køretur blev nemlig filmet af Michael Mills' dashcam, og optagelserne blev vist i retten, da han tirsdag blev idømt et års fængsel med mulighed for prøveløsladelse efter seks måneder.

Se den vanvittige kørsel over artiklen

100 procent fartoverskridelse og promille på fire gange det tilladte
Her kom det frem, at hans gennemsnithastighed ifølge politiet havde været 124 kilometer i timen, i en zone hvor fartgrænsen ellers ligger på 60 i timen.

Efter uheldet fandt politiet en uskadt Michael Mills bag rattet. Hans promille blev målt til 2,2 hvilket er fire gange over det tilladte.

- Det er et held, at ingen blev dræbt. Var det sket få øjeblikke før, havde vi talt om nogens død, lød det fra dommer Stephen Corry i forbindelse med dommen, hvor Michael Mills også fik frakendt kørekortet i seks måneder.

Han kan derfor generhverve sit kørekort ved den forventede løsladelse i november, men skal køre med en såkaldt alko-lås i bilen i to år.

Denne engelske spritbilist filmede også sin egen spritkørsel, der endte med et brag. Video: Sussex Police

Danske Brian Rimdahl filmede for nyligt denne spritbilist på motorvej E45 mellem Skanderborg og Århus. Privatoptagelser