Her er Baggers bagmænd

Den dømte IT Factory-direktør har fundet både arbejde og gamle bekendte i Sverige

Hør Stein Bagger fortælle om sine forskellige kontakter og forbindelser

Ekstra Bladet har fundet Stein Bagger i Stockholm. Her har den svindeldømte dansker fundet sammen med et par gamle kendinge med tråde til et firma, som danskeren også har arbejdet for - nemlig Whattopedia, der nu hedder Global Appcasting.

Firmaet har forbindelse til hans elskerinde fra IT Factory-tiden og en gammel ven fra bodybuilder-miljøet, som Stein Bagger har kendt i næsten 30 år.

Stein Bagger er ikke selv meget for at fortælle, hvem han samarbejder med, hvad han reelt laver og præcis, hvad Global Appcasting er for en størrelse.

Stein Bagger flankeret af den tidligere elskerinde Annika Forsberg og ungdomsvennen Royne Carlsson i en kollage. Foto: Anthon Unger Tæt på Sådan fik han Porschen: Her er Baggers bagmænd

- Jeg har fået nogle chancer, og jeg har været glad for, at der er nogen, som har hjulpet mig. Derfor synes jeg ikke, at det er min opgave at fortælle, hvad andre har af formål, siger Stein Bagger til Ekstra Bladet.

- Men du kan jo godt fortælle, hvad din ekspertise har været...

- Jeg har lavet grafik. Jeg har lavet analyser. Hvis du eksempelvis skal lave beregninger og sætte dem pænt op. Det synes jeg egentlig, at jeg er okay til, siger Stein Bagger, der altid har været god til at sælge varen og midt i nullerne fik flere til at føle, at han var guds gave til it-branchen.

Stein Bagger på sædet i Ekstra Bladets lejede bil, som var ramme for interviewet. Tæt på Stein Bagger taler ud i første interview i otte år: Derfor kører jeg Porsche

- Omkring Global Appcasting. Arbejder du der stadig?

- Nej, siger Stein Bagger, der nu kalder sig Sten Hansen.

- Hos receptionen i Global Appcasting oplyser de, at kontaktpersonerne er en Sten og så din tidligere elskerinde. Hvordan kan det hænge sammen, når du siger, at du ikke længere har noget med selskabet at gøre?

- Jeg ved ikke, hvorfor jeg har stået som en kontaktperson, måske er det, fordi jeg engang har anvendt et mødelokale, og at de har registreret det på den måde, siger Stein Bagger, som Ekstra Bladet fandt kørende rundt i en Porsche Cayenne.

Hvordan den dyre bil har forbindelse til Global Appcasting, og hvem Baggers tidligere elskerinde og ungdomsven er, kan du læse meget mere om her, hvor du også finder tv-klip uden reklamer.

Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen