Her er politiets teori om dødfunden mand i park

En mand blev lørdag eftermiddag fundet død i Gentofte. Nu har politiet en formodning om årsagen

En hjemløs mand har mistet livet, efter han formodentlig forsøgte at varme et skur op, som han befandt sig i. (Foto: Kenneth Meyer)
En hjemløs mand har mistet livet, efter han formodentlig forsøgte at varme et skur op, som han befandt sig i. (Foto: Kenneth Meyer)

Det er efter alt at dømme en tragisk ulykke, der ligger til grund for en mands død i Bernstorrfsparken i Gentofte.

Det oplyser Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

112 - 7. feb. 2015 - kl. 16:01 Mand fundet død i park

Manden blev fundet omkring klokken 15 lørdag eftermiddag, og efterfølgende afspærrede politiet en stor del af parken, fordi de vurderede, at der var tale om et mistænkeligt dødsfald, og at det ikke umiddelbart var muligt at fastlægge dødsårsagen.

Selvom dødsårsagen fortsat ikke er endeligt slået fast, arbejder politiet nu ud fra en teori om, at der ikke er sket en forbrydelse.

- Vi arbejder ud fra den formodning, at det er en hjemløs som på grund af kulde har trukket sig ind i det her skur og måske været der en dag eller to, siger Steffen Østergaard, vagtchef ved Nordsjællands Politi, til Ekstra Bladet.

Ville varme lokalet op
Efter de foreløbige spor tyder det på, at manden har forsøgt at varme lokalet op.

- Det lader til, at han har haft en dåse med noget brandbar væske, som han har forsøgt at varme op med. Og det er et meget lille lokale, og der er mange ting derinde. Eftersom der er nogle af tingene, der har været antændt, arbejder vi ud fra den formodning, at han enten er blevet røgforgiftet eller kulilteforgiftet, siger vagtchefen.

Den afdøde mand er blevet overført til Retsmedicinsk Institut, hvor den præcise dødsårsag skal fastslås. Resultatet af den undersøgelse ventes at foreligge i efter mindst tre dage.

- Men der er overhovedet ikke noget, der tyder på en kriminel handling. Ingen tegn på kamp eller lignende, siger Steffen Østergaard.

Politiet havde i lang tid afspærret parken, men klokken 20.58 forlod de sidste betjente stedet, som altså igen er fuldt åbent for offentligheden.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere