Her er tys-tys-kilden

Den tidligere IBM-medarbejder har erkendt over for politiet, at det er ham, der er manden bag de ulovlige oplysninger, afslører Ekstra Bladet i dag

Ekstra Bladet kan i dag afsløre, hvem der var Se og Hørs tys-tys-kilde. Det var Peter Bo Henriksen, som fodrede ugebladet med oplysninger om de kendte og kongelige takket været sin adgang til fortrolige kreditkort-oplysninger.

Ekstra Bladet er i besiddelse af et dokument, der fastslår, at den tidligere IBM-medarbejder har erkendt overfor politiet, at det er ham, der er manden bag de ulovlige oplysninger.

Qvortrup afviser aflytningsplan mod prins

Køb Ekstra Bladets papirudgave eller klik ind i EKSTRA-universet og få historien om, hvordan den 45-årige it-ekspert oplevede det første møde med daværende chefredaktør Henrik Qvortrup og hvilken pris, det lykkedes ham at forhandle hjem for sine ydelser.

Medieskandale
Det hele begyndte en forårsdag i 2008 og endte med at blive den største medie-skandale i Danmark nogensinde.

Udover tys-tys-kilden, som Ekstra Bladet nu bringer frem i lyset, er Henrik Qvortrup og tidligere chefredaktør Kim Henningsen også sigtet i sagen. Det samme er journalisterne Kasper Kopping og Ken B. Rasmussen samt udgiverdirektør Per Ingdal samt selve virksomheden Aller, der har Pål Thore Krosby som topdirektør.

Se også: Kendisser raser over nye afsløringer i Se og Hør-sagen

Få hele historien om tys-tys-kildens indrømmelser i EKSTRA her på siden eller i dagens papirudgave af Ekstra Bladet.

Krimi Tys-tys-kilden tilstår alt

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen