Her leder dykkere efter forsvundne Nick

Den 24-årige studerende forsvandt efter en bytur i Aarhus

(Video: Claus Bonnerup)

Brandvæsnets dykkertjeneste har siden sen formiddag været nede i området omkring Åboulevarden i Aarhus for at lede efter den forsvundne 24-årige studerende Nick Langkjær Hansen, der forsvandt efter en bytur i Aarhus lørdag aften, ligesom politiets hunde blandt andet har søgt i baggårde omkring åen og Skolegade.

Det fortæller Marianne Morgen, pressekoordinator ved Østjyllands Politi.

Politiet gik tirsdag formiddag ud med en efterlysning af den unge mand, men det har endnu ikke givet henvendelser, der har ført til, at den 24-årige mand er blevet fundet.

- Vi fik det at vide i går 15.36, at han manglede. Det, vi ved, er, at han havde været på et værtshus nede omkring Åboulevarden, siger Marianne Morgen, pressekoordinator ved Østjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

Foto: Claus Bonnerup
Foto: Claus Bonnerup
 

- Vi har fået at vide, at han sidst blev set på en bar ved navn Hekkenfeldt klokken 04.51. Og vi ved, at hans telefon sidst er gået ind på en mast ved Åboulevarden klokken 04.45, siger hun.

Politiet skriver i en pressemeddelelse, at han havde en aftale om at sove hos en kammerat i Aarhus, men han dukkede aldrig op.

Christian Kaufmann Olsen er kammerat til Nick Langkjær Hansen og har postet en efterlysning på Facebook. Han beskriver Nick som en 'glad og meget fornuftig dreng'.

Foto: Claus Bonnerup
Foto: Claus Bonnerup
 

- Han er supersød, og det ligner ham ikke at lave sådan 'et nummer', siger Christian Kaufmann Olsen, der fortæller, at den forsvundne kammerat er i gang med enprofessionsbacheloruddannelsen i innovation og entrepreneurship.

Signalement:

Nick Langkjær Hansen beskrives som 1,80 cm høj, normal af bygning og med kort mørkt hår og et ar/modermærke ved højre øje.

Han var iført:

- Sorte sneaks med hvid bund af mærket Adidas NMD.

- Sorte Jeans fra JustJunikes.

- Mørkeblå/sort skjorte.

- Lang sort vinterjakke af mærket Fat Mose.

Har du oplysninger i sagen, kan Østjyllands Politi kontaktes på telefon 114.

1 af 2 Dykkere er i vandet for at lede efter den unge mand, der forsvandt efter en bytur lørdag aften. Foto: Claus Bonnerup
2 af 2 Dykkere er i vandet for at lede efter den unge mand, der forsvandt efter en bytur lørdag aften. Foto: Claus Bonnerup
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere