Her overlevede Theresa - hendes date er savnet

22 er blevet kvæstet i forbindelse med en eksplosion og efterfølgende kollaps af ejendomme på Manhattan.

En ung kvinde, Theresa Galarza,  i en sushirestaurant i East Village i New York blev i følge New York Post blæst ud af bygningen og tværs over gaden og ligger nu på hospitalet. Hendes date, en 23-årig mand, er stadig savnet i murbrokkerne sammen med mindst to andre. 

I alt er 22 fundet kvæstet.

Det er status efter, at tre bygninger helt eller delvist kollapsede torsdag på grund af en eksplosion.

Ifølge BBC leder redningsarbejdere efter to personer, mens det undersøges, om også en tredje savnet person er forsvundet i forbindelse med den voldsomme hændelse.

New Yorks borgmester, Bill de Blasio, har fredag meddelt, at bygningernes kollaps og en omfattende brand i flere ejendomme formentlig skyldes en gaseksplosion.

- Det er sjældent, at et sådant syn med komplet ødelæggelse møder dig i midten af en by som denne. Det ulmer stadig på stedet, siger borgmesteren ifølge nyhedsbureauet dpa.

Eksplosionen skete i en fem etager høj bygning i East Village på det sydlige Manhattan.

Ild i kølvandet på eksplosionen bredte sig hurtigt til tre nabobygninger. I alt tre bygninger er helt eller delvist kollapset som følge af de massive ødelæggelser på bygningerne.

Jagten på de savnede er sat ind, og murbrokker bliver vendt de steder, hvor slukningsarbejdet er færdigt.

En af de savnede er den 23-årige Nicholas Figuera. Hans date Therese har oplyst, at hun husker han var gået op for at betale, da eksplosionen skete, skriver New York Post..

En anden savnet arbejdede i en af de kollapsede bygninger.

Eksplosionen har fundet sted, godt et år efter at en gaseksplosion dræbte otte mennesker og kvæstede omkring 50 personer i en bygning i Manhattan-bydelen East Harlem.

1 af 2 
2 af 2 

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere