Her ridser han svinedyr Aston Martin

Politiet i London leder efter en mand, der med barnevogn i den ene hånd og nøglebundt i den anden vandaliserede et luksuskøretøj

Her kan du se hændelsen, hvor en mand ridser en parkeret Aston Martin

Opdatering: Metropolitan Police har den 18. august 2015 anholdt og afhørt en 48-årig mand, som de mistænker står bag hærværket.

Se episoden i klippet herover artiklen

Om det er misundelse, hævn eller noget helt tredje, der 19. juni fik en mand i London til at ridse en parkeret Aston Martin V8 Vantage med en nøgle, vides ikke.

Men det vil politiet gerne finde ud af, og derfor er en video af hændelsen nu blevet offentliggjort.

- Politiet har offentliggjort overvågningsvideoen af manden, de gerne vil finde i forbindelse med skader på en Aston Martin, siger en talsmand fra The Metropolitan Police ifølge mirror.co.uk.

Se også: Gustavs bil ridset tre gange på to uger

Den afslørende video er filmet inde fra bilen, og billederne viser en mand komme gående med en barnevogn.

Han kredser en smule lusket rundt om det luksuriøse køretøj, der ifølge dailymail.co.uk koster i omegnen af 100.000 pund (cirka 1.000.000 kroner), hvorefter han tager et nøglebundt op af lommen, som han efterfølgende bruger til diskret at ridse bilen.

- Han tog nøglerne op af lommen og kørte den hen over bilens passagerside, hvilket forårsagede skader for 9000 pund (cirka 90.000 kroner), siger politiets talsmand.

Hændelsen fandt sted på parkeringspladsen ved et supermarked i London-forstaden Hackney, hvor føreren af den vandaliserede Aston Martin var inde for at handle.

Se også: Hidsig kone ødelægger utro mands Audi R8