Hørte arabisk trussel i lufthavnen: - Jeg sprænger mig selv i luften

27-årig blev sur, da han skulle betale 400 kr. ekstra for at komme med flyet i Københavns Lufthavn

Truslen faldt, da den 27-årige skulle tjekke ind i Københavns Lufthavn. Personerne på billedet har intet med sagen at gøre: Foto: Jens Dresling/RitzauScanpix
Truslen faldt, da den 27-årige skulle tjekke ind i Københavns Lufthavn. Personerne på billedet har intet med sagen at gøre: Foto: Jens Dresling/RitzauScanpix

'Jeg sprænger mig selv i luften'.

En 27-årig palæstinenser sigtes for trusler på livet, efter at han - ifølge sigtelsen - kom med den voldsomme trussel i Københavns Lufthavn i Kastrup søndag aften kl. 19.

Truslen var på arabisk, men blev overhørt af en ansat, der arbejder ved indtjeknings-skranken og som taler arabisk.

Ifølge medarbejderen sagde den 27-årige mere præcist: 'Det er bedre, jeg sprænger mig selv i luften.'

Den ansatte kontaktede sin supervisor, der bestemte, at den 27-årige ikke måtte komme ombord på flyet. Det gjorde ham meget ophidset, så tre vagter måtte holde ham fast til politiet kom.

I dag blev den 27-årige varetægtsfængslet i Københavns dommervagt på udlændingeloven.

Han nægter sig skyldig, og han forklarede i dommervagten, at han blev gal over, at han skulle betale 400 kr., fordi han ikke havde tjekket ind on-line.

Derfor henvendte han sig til en anden passager og spurgte, om han var araber. Han var også fra Palæstina, så den 27-årige lånte hans mobil og forsøgte at tjekke ind on-line. Men det lykkedes ikke - og han talte derfor højt. Men han var ikke ophidset og truede ikke med at sprænge sig selv i luften, forklarede han.

Den 27-årige blev fængslet i 10 dage.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere