Hørte skrig i skoven: Fandt nyfødt baby i plastikpose

Tre teenage-døtre hørte nogle mystiske lyde fra et skovområde i nærheden af familiens hjem - så hentede de deres far

Den lille baby blev hurtigt kørt til nærmeste hospital. Og herfra oplyses det, at hun har det godt.(Foto; Forsyth County Police)
Den lille baby blev hurtigt kørt til nærmeste hospital. Og herfra oplyses det, at hun har det godt.(Foto; Forsyth County Police)

Den amerikanske familiefar Alan Ragatz fortæller til de amerikanske medier, at det var med Guds hjælp, at han fandt en efterladt nyfødt baby i en plastikpose i et skovområde tæt på sit hjem.

Den lille baby, der angiveligt kun var et par timer gammel, blev fundet i Forsyth County i staten Georgia torsdag aften.

Det skriver flere medier heriblandt  CNNWSB TV og People

I første omgang var det Alan Ragatz tre teenage-døtre, der torsdag aften havde hørt nogle mystiske lyde og skrig fra et skovområde tæt ved familiens hjem.

- Vi fik fat i vores lommelygter og gik omkring i skovområdet, og vi tænkte alle: Det lyder altså ikke som et dyr.

Således fortæller en af teenage-døtrene, Kayla Ragatz til WSB TV. De tre døtre hentede efterfølgende deres far og fortalte ham om de mystiske skrig fra skoven, som de selv mente måske kunne være en grædende og skrigende baby.

Alan Ragatz var i starten meget skeptisk og troede selv, at det kunne være en en baby-vaskebjørn eller et lille rådyr. Men Alan tog sine døtre alvorligt og gik ud i skovområdet sammen med sine døtre. Her lokaliserede de hurtigt de mystiske skrig til en stor bunke blade og grene.

- Da vi kom nærmere, blev vi overbevist om, at det var en baby, der skreg, fortæller Kayla Ragatz, og hendes far Alan tilføjer:

- Vi bøjede os ned mod bunken af blade og fandt den lille baby i en plastikpose. Og så ringede vi til alarmcentralen. Den lille baby-pige var i live. Hun græd og skreg. Det var et godt tegn.

Den nyfødte baby var angiveligt et par timer gammel. Og en del af navlestrengen sad stadig på babyen.

Politiet i Forsyth County har efterfølgende lagt et opslag ud på Twitter, hvor de efterlyser den lille babys familie. Her skriver politiet blandt andet følgende:

'Hvis der er nogen, der har informationer, der kan hjælpe os med finde frem til babyens familie, så ring til os'.

Kayla Ragatz fortæller, at det var en skræmmende oplevelse.

- Vi blev alle grebet af panik og begyndte at græde.

Politiet i Forsyth County oplyser, at de først ankommende betjente gav førstehjælp til den lille baby. Hun blev efterfølgende kørt til det nærmeste hospital, der oplyser, at hun nu har det godt.

Politichefen Ron Freeman har i forbindelse med sagen udtalt følgende:

- Hvis ikke disse borgere havde fundet den lille baby, havde vi haft en hel anderledes samtale nu.

Babyen blev i øvrigt navngivet på hospitalet. Og hun bliver nu kaldt for India.