Holdt kvinde som sex- og voldsgidsel i seks dage

23-årig mand varetægtsfængslet i fire uger med sigtelse om frihedsberøvelse, grov vold og seksuelle krænkelser af 22-årig kvinde i mandens lejlighed

En 23-årig mand fra Tønder blev i dag varetægtsfængslet i fire uger efter et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg. Her kunne han kun delvist erkende sig skyldig i sigtelsen for frihedsberøvelse, grov vold og seksuelle krænkelser mod en 22-årig kvindelig bekendt. (Polfoto)
En 23-årig mand fra Tønder blev i dag varetægtsfængslet i fire uger efter et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg. Her kunne han kun delvist erkende sig skyldig i sigtelsen for frihedsberøvelse, grov vold og seksuelle krænkelser mod en 22-årig kvindelig bekendt. (Polfoto)

Op mod seks dages mareridt med grov vold og gentagne seksuelle overgreb. Det var den barske virkelighed for en 22-årig sønderjysk kvinde, hvis helvede først ophørte mandag eftermiddag, da nære pårørende havde alarmeret politiet med bange anelser om kvindens færden. Herefter kunne Syd- og Sønderjyllands Politi anholde manden i hans lejlighed i Tønder klokken 16.55 samtidig med, at kvinden slap ud af sit volds- og sexfængsel.

På det tidspunkt havde kvinden - ifølge politiet - været den 23-årige mands gidsel i adskillige dage, siden hun tirsdag i sidste uge frivilligt besøgte ham i hans lejlighed.

112 Misbrugte 22-årig kvindeligt gidsel i flere dage

- Vi ved endnu ikke, hvor mange dage, der er gået, siden manden begyndte at begå grov vold og seksuelle krænkelser mod kvinden, men der er angiveligt tale om flere dage, siger vicepolitiinspektør og efterforskningsleder Bent Thuesen, Syd- og Sønderjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

Den 22-årige kvinde har ikke været i livsfare, men hun har ifølge Ekstra Bladets oplysninger været udsat for flere former for grov vold og alvorlige seksuelle krænkelser.

- Kvinden har det efter omstændighederne udmærket, men hun er naturligvis især psykisk præget af sagen, siger Bent Thuesen.

Erkender sig delvist skyldig

- Jeg hverken kan eller må uddybe yderligere om overgrebenes karakter, men der er formentlig tale om meget alvorlige lovovertrædelser, siger Bent Thuesen.

Manden og kvinden havde kun kendt hinanden i kort tid i forvejen, og de var ikke kærester.

Det var bl.a. her ved Vester Skerninge på Sydfyn, at 41-årige Claus Jensen ifølge Fyns Politi i efteråret 2012 begik et groft sexovergreb mod en 11-årig pige. Ifølge anklageskriftet mod det fynske sexuhyre havde han også en plan om at kidnappe en pige, som skulle være hans sexslave i en garage i centrum af Odense. 112 Ville have sexslave i garage

- Vi ved endnu ikke, om der har været tale om decideret voldtægt, men vores indledende efterforskning viser, at kvinden har været udsat for flere seksuelle overgreb, siger Bent Thuesen.

Den 23-årige mand blev varetægtsfængslet i fire uger efter at være fremstillet i et lukket grundlovsforhør i dag ved Retten i Sønderborg. Manden erkendte sig kun delvist skyldig i sigtelsen for grov vold, frihedsberøvelse og seksuelle krænkelser.

Det har ikke været muligt at få oplyst, hvilke dele af sigtelsen manden henholdsvis erkender og nægter.