Holger stadig forsvundet: Har været væk i otte måneder

Den nu 18-årige dreng har været væk siden 26. oktober. Hans forældre er meget bekymret

I snart ni måneder har den nu 18-årige Holger været forsvundet.

Politiet står fortsat på bar bund. Det oplyser politiet til Ekstra Bladet.

- Vi har ikke fået nogle livstegn fra ham i otte måneder. Der er umiddelbart ikke nogle spor efter ham, oplyser Østjylllands Politis presseafdeling fredag formiddag til Ekstra Bladet.

Foto: Mogens Flindt Event & Kultur 'Årgang 0'-deltager i sorg over forsvundet ven: - Vi er bange

Østjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse, at hans forældre er meget bekymret for den unge mand, der forsvandt, da han var 17 år.

- Vi har en formodning om, at han gået under jorden friviiligt. Vi har fået nogle henvendelser, men det viste sig, at det ikke var Holger, man havde set, lyder det fra kommunikationsafdelingen

Fra venstre: Quattro med sin fører Allan Friis,  Xigurd med Rasmus Jørgensen, Holger med Carsten Andersen og Eskild med Ole Birger. Foto: Mogens Flindt Krimi Har plaget politiet i 19 år: Danske politihunde skal løse mord-gåde

'Kort efter hans forsvinden fik Østjyllands Politi om, at Holger var taget til København og muligvis havde planer om at rejse til Sverige. Hverken svensk eller dansk politi har dog siden fået oplysninger, der har kunnet lede til Holger,' skriver politiet i pressemddelelsen.

Den nu 18-årige dreng medbragte hverken mobiltelefon eller andet elektronik, da han forsvandt. Han har heller ikke benyttet sit hævekort.

Politiet leder fortsat efter den unge mand.

Christian har kendt den forsvundne Holger altid. Foto: TV2 112 Årgang 0-familie stærkt berørt: Kender forsvundne Holger

Han beskrives som 178 cm, almindelig til muskuløs af bygning, lyst kort hår, og han er sidst set iført lysebrune fløjlsbukser og lysebrun skotskternet jakke/frakke medbringende en sovepose.

Østjyllands Politi opfordrer borgere til at ringe 114, hvis man har set den nu 18-årige Holger eller ved, hvor han opholder sig.

Holger forsvandt 112 17-årige Holger forsvundet i over en måned: Politiet undersøger flere spor