Hov - her sluttede motorvejen

Bilist slap heldigt fra at ende på bunden af kunstig sø

Se hvor bilen endte. (Foto: Kenneth Meyer)

Ved du noget? Var du på stedet? Tip os på sms 1224 (koster alm. takst) eller på mail 1224@eb.dk

En bilist fik sig en slem overraskelse, da han i formiddag tilsyneladende kørte for stærkt, hvor den nye Frederikssunds-motorvej slutter i en afkørsel til Tværvej mellem Smørumnedre og Ledøje. Han kørte ud over en høj skrænt og bilen endte på bunden af en kunstig sø.

Bilisten fik dog reddet sig selv ud og kravlede op på taget af bilen, hvorefter han kunne komme ind på land og vente på hjælp.

Klokken 11.11 blev brandvæsenet, Beredskab Øst, og ambulance tilkaldt, og bilisten blev kørt til tjek på Herlev Hospital.

- Der er tale om et solo-uheld, og vi er på vej til hospitalet for lige at tale med bilisten, siger vagtchefen hos Nordsjællands politi, som endnu ikke kan sige, hvorfor bilisten kørte galt.

Kunne være gået galt
- Det kunne være gået meget værre. Bilisten kørte tværs over Tværvej og ned ad skrænten og endte i et regnvands-bassin, der er cirka to meget dybt. Han kom ud ved egen hjælp, men han var noget forslået, rystet og pladdervåd, siger vagthavende indsatsleder Jan Bendzen, Beredskab Øst, til Ekstra Bladet.

Den nye Frederikssunds-motorvej er kun taget i brug på den første projekterede strækning og trafikken ledes derfor væk fra motorvejen ad en rampe til Tværvej.

Ifølge vores reporter på stedet er der ikke første gang, at bilister overser at motorvejen slutter eller har for meget fart på, når de skal køre ned ad afkørslen fra motorvejen til Tværvej.

Det bekræfter indsatsleder Jan Bendzen.

- Stedet bærer præg af, at det ikke er første gang, der er sket uheld. Området er formentlig ukendt territorium for mange og kombineret med for høj fart kan det gå galt, siger han.

Bilistens forsikringsselskab skal nu sørge for at få bjærget bilen.

1 af 4 Bilisten kunne selv kravle ud og op på taget efter uheldet.
2 af 4 Hvis bilisten var blevet slået bevidstløs under uheldet, kunne det være endt galt, fordi hele forenden af bilen endte under vandet. (Foto: Kenneth Meyer)
3 af 4 
4 af 4 Bilen kørte ned ad skrænten og endte i søen. (Foto: Kenneth Meyer)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere