Hund fundet død: Voldtaget og hængt i træ

Nu udloves over 30.000 kroner til enhver, der har informationer om gerningsmændene

En hund af racen Pit Bull Cross blev sidste mandag fundet hængt i et træ. Inden da havde hunhunden været udsat for grove seksuelle overgreb. (Modelfoto: Colourbox)
En hund af racen Pit Bull Cross blev sidste mandag fundet hængt i et træ. Inden da havde hunhunden været udsat for grove seksuelle overgreb. (Modelfoto: Colourbox)

En motorcyklist i den amerikanske stat Washington fik mandag i sidste uge en voldsom oplevelse, da han opdagede en hund, der hang fra et træ.

Hunden, som var af racen Pit Bull Cross, havde ifølge Fox 61 været udsat for alvorlige seksuelle overgreb og efterfølgende kvalt.

’Gerningsmændene kvalte hunden ved at hænge hende fra en gren, hvor hendes fødder knap kunne nå jorden. Alt tyder på, at hun (hunden, red.) blev alvorligt seksuelt misbrugt, mens hun blev holdt fast’, skriver dyrebeskyttelsesorganisationen Humane Society i en pressemeddelelse.

Organisationen udlover nu en dusør på 5000 amerikanske dollars (33.375 danske kroner, red.) til enhver, der har informationer om gerningsmændene.

- Dette er i sandhed en forfærdelig situation i ethvert aspekt. At tænke på de lidelser, denne hund har været gennem i sin sidste stund, ligeså vel som at vide, at der er en person i vores stat, som kan udføre den slags overgreb, er sygeligt, siger Dan Paul, der er direktør for Washington-afdelingen af Humane Society. Han håber, at dusøren betyder, at de finder frem til gerningsmanden.

Sidste sommer døde hunden Fidji i en glohed bil, mens familien var i Ikea. Skræmmende optagelser viser, hvordan hunden blev efterladt i den brandvarme bil i fire timer. Hunden døde efterfølgende af indre blødninger.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere