Hvor er Jonas: Nu sætter politiet alt ind

Politiet leder fortsat efter Jonas Hedegaard Hansen fra Holsterbro, der har været savnet siden natten til fredag

Jonas Hedegaard Hansen medbringer personlige papirer samt sin telefon, som er slukket. (Foto: Politifoto)
Jonas Hedegaard Hansen medbringer personlige papirer samt sin telefon, som er slukket. (Foto: Politifoto)

Ved du noget, eller har du tip? Send en sms til 1224 (alm. sms-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

21-årige Jonas Hedegaard Hansen kom aldrig hjem fra en bytur i Holstebro natten til fredag. Derfor leder politiet nu med lys og lygte efter den unge mand.

- Vi har ikke fundet ham endnu, men vi sætter alt ind efter at finde ham hurtigst muligt, siger vagtchef hos Midt og Vestjyllands Politi, Gert Høeg til Ekstra Bladet.

Jonas Hedegaard Hansen var i byen med nogle venner torsdag aften. Ingen har set noget til ham siden klokken 02.30. Politiet har ingen formodning om, hvor han kan være.

Se også: 21-årig mand savnes efter bytur

Midt- og Vestjyllands Politi har udsendt en efterlysning af den 21-årige. Han er 170 centimeter høj, har muskuløs overkrop, lyst hår, høje tindinger og fuldskæg.

Ved sin forsvinden var Jonas Hedegaard Hansen iført et mørkeblå såkaldt "Captain American"-t-shirt, sort skjorte, sort læderjakke og mørke jeans.

Midt- og Vestjyllands Politi modtager gerne oplysninger fra vidner, der kan have set den 21-årige mand fra det tidsrum, hvor han forsvandt. Midt- og Vestjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Opdateret klokken 09.15:

En båd og dykkere fra Beredskabsstyrelsen vil assistere politiet med at undersøge bredderne af Store Å, der løber gennem Holstebros bymidte.

- Vi frygter, at han kan være faldet i åen, siger vagtchef Gert Høeg, Midt- og Vestjyllands Politi til Ritzau.

Politiet har tidligere været ude i området i midtbyen med hunde, men søndag vil selve åen og de bevoksede åbredder blive undersøgt fra vandsiden.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere