Ingen spor af hærværksmænd som ødelagde 50 biler

- Ingen pågrebet endnu, oplyser politiet i Esbjerg

Video: Local Eyes

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Syd- og Sønderjyllands Politi står foreløbig uden afgørende spor af de gerningsmænd, som natten til lørdag øvede groft hærværk mod omkring 50 biler i området omkring Åmoseparken i Esbjerg.

Benny Juel ved siden af en af de mange smadrede og punkterede biler. Juel fik selv skåret to dæk op. Foto: Christer Holte 112 - 8. feb. 2020 - kl. 13:26 Hærværk mod 50 biler: 'Noget pis'

Punkterede dæk, smadrede bilruder og afrevne sidespejle mødte mange bilejere lørdag morgen.

- Vi har endnu ikke pågrebet nogen. Og vi har heller ikke et signalement at sende ud endnu, siger vagtchef Søren Strægaard til Ekstra Bladet.

Foto: Christer Holte
Foto: Christer Holte
 

På grund af det kraftige stormvejr søndag, har vagtchefen ikke haft tid til at se nærmere på, om interessante vidner i løbet af  weekenden har meldt sig med informationer, der kan bruges i efterforskningen.

Meget alvorligt
- Vi ser med stor alvor på sagen og fortsætter naturligvis efterforskningen, oplyser vagtchefen.

Lørdag var betjente med blandt andet hunde ude i området for at sikre spor.

De fleste af de uheldige bilejere vil formentligt få ødelæggelserne dækket af deres forsikringsselskab, da der er tale om et såkaldt seriehærværk.

- Også søndag har vi fået flere anmeldelser fra bilejere, som først nu har opdaget hærværket på deres biler, fortæller vagtchefen til Ekstra Bladet.

Foto: Christer Holte
Foto: Christer Holte
 

Foto: Christer Holte
Foto: Christer Holte