Italiensk redningshelikopter styrtet: Seks personer omkommet

En redningshelikopter med seks passagerer er styrtet ned i Italien nær lavineramt område

Seks personer er tirsdag styrtet i døden med en redningshelikopter i et bjergområde mellem hovedstaden og Campo Felice i Italien, knap hundrede meter fra det område, der i sidste uge blev ramt af en voldsom lavine.

Det skriver blandt andet det italienske medie ANSA, der mener at vide, at helikopteren er styrtet fra en højde på 600 meter omkring skisportsstedet Campo Felice.

Ulykken skete i forbindelse med en redningsaktion, hvor helikopteren skulle fragte en såret person fra bjergene til hospitalet. Personen skulle angiveligt være involveret i en skiulykke.

Ifølge italiensk politi stod de seks personers liv ikke til at redde, da redningsfolkene kom frem til ulykkesstedet.

Helikopter forsvundet
Området omkring de bjerge, hvor ulykken skete, var indhyllet i et tæt tæppe af tåge og lave skyer, da flyet styrtede ned, skriver flere italienske medier. De dårlige vejrforhold har ligeledes vanskeliggjort eftersøgningen af den nedstyrtede helikopter, der var svær for redningsfolkene at lokalisere.

Da de nåede frem til ulykkesstedet, var maskinen fuldstændig ødelagt.

Flere har spekuleret i, hvorvidt helikopteren var i gang med en redningsaktion i forbindelse med sidste uges lavine, der begravede et hotel og dets gæster i samme region.

Det afviser flere italienske medier, herunder ANSA, imidlertid.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere