Jagt på ligdel i skraldebjerg er slut

Københavns Politi har afsluttet et møjsommeligt arbejde efter en ansat mente at have set noget, der kunne stramme fra et menneske, blandt affalds-dynger

Københavns Politi har sammen med Beredskabsstyrelsen gået grundigt til værks for at afklare om en del fra et menneske lå i skraldet. Arkivfoto
Københavns Politi har sammen med Beredskabsstyrelsen gået grundigt til værks for at afklare om en del fra et menneske lå i skraldet. Arkivfoto

Københavns Politi har mandag eftermiddag afsluttet undersøgelserne i en makaber jagt på mulige lig-dele blandt hovedstadens affald.

Sammen med Beredskabsstyrelsen har politifolk gennemgået dynger af skrald i weekenden efter en henvendelse tidligt lørdag morgen.

En ansat mente muligvis at have set noget fra et menneske blandt det skrald, der kørte på transportbånd på Amager Ressourcecenter, som i følge deres hjemmeside omdanner affald til energi, næringsstoffer og nye materialer.

Københavns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet har taget henvendelsen seriøst.

- Vi har undersøgt, hvad der svarer til tre lastbiler med affald, siger drabschef Jens Møller til Ekstra Bladet.

Han understreger, at skraldet er blevet undersøgt genstand for genstand, at man ikke bare har stået med en skovl og vendt dyngerne.

- Vi har ikke fundet noget fra et menneske, siger han.

En enkelt knogle blev i forbindelse med skralde-undersøgelserne sendt til undersøgelse og svaret kom prompte retur, at knoglen ikke hidrørte fra et menneske.

Hvilken lig-del, den ansatte mente at have set, vil drabschefen ikke røbe.

Se også: Leder efter kropsdele i skraldebjerg: Drabsafdeling har knoklet flere dage