Jan blev mishandlet i 45 minutter

Den 45-årige Jan F. blev i september sidste år udsat for et brutalt overfald af tre andre mænd

Hør Jan F. fortælle om overfaldet i indslaget over artiklen

- De kom for at dræbe mig den dag. Det ved jeg, siger Jan til Ekstra Bladet om den aften i september sidste år, hvor tre mænd troppede op foran hans lejlighed i Næstved.

Den 45-åriges stemme knækker, da han skal fortælle om de 45 minutter, hvor han blev mishandlet, lemlæstet og næsten slået ihjel i et voldsorgie, der tilsyneladende var planlagt af en af hans bedste venner, den 49-årige A.

Se også: Tiltalt for drabsforsøg: Derfor klippede jeg hans finger af

- Han mente, at jeg skyldte ham 30.000, og de skulle banke dem ud af mig, fortæller Jan F. til Ekstra Bladet og viser sin venstre hånd, hvor kun et ar og en pukkel er tilbage, der hvor lillefingeren blev klippet af med en havesaks.

Jan F. overlevede det brutale overfald, hvor gerningsmændene brugte knive, knojern, trækøller og spark inden de til sidst klippede Jans venstre lillefinger af.

Se også: Tiltale: Lemlæstede mand med havesaks og knojern

- Hvis ikke min nabo havde ringet efter politiet, var jeg død nu, fortæller han til Ekstra Bladet.

De tre voldsmænd blev anholdt, da to betjente nåede frem til lekjligheden. Sagen om den brutale mishandling startede fredag i sidste uge ved Retten i Næstved.

1 af 2 - A var min bedste ven engang. Nu er han min dødsfjende, siger Jan om den 49-årige mand, der menes at stå bag det brutale overfald Foto: Per Rasmussen
2 af 2 Jan F. har udover den afskåret finder flere ar rundt omkring på kroppen, der vidner om de tre mænds voldsorgie. Foto: Per Rasmussen