Jeg venter stadig på, at min bror ringer

ET MYSTERIUM: – Hvordan gik der en spøgelsesbilist i Kim, spørger spøgelsesbilisten Kim Piyals søster sig selv efter dødsulykken i Nordjylland

Kim Piyal Andersen fra Tårs døde efter et sammenstød med en anden bil på E45-motorvejen syd for Aalborg. (Foto: Privat og René Schütze)
Kim Piyal Andersen fra Tårs døde efter et sammenstød med en anden bil på E45-motorvejen syd for Aalborg. (Foto: Privat og René Schütze)

Selv om der efterhånden er gået tre døgn, siden spøgelsesbilisten Kim Piyal Andersen fra Tårs tidligt søndag morgen kørte frontalt ind i familiefaren Jesper Schlotfeldt Jensen fra Gjøl på E45-motorvejen 20 kilometer syd for Aalborg, så er dødsulykken stadig et mysterium for spøgelsesbilistens lillesøster, Nanna Renuka Andersen.

– Jeg går og venter på, at han (Kim) enten ringer eller skriver en sms. Chokket sidder stadig dybt i mig, og jeg har svært ved at fatte, hvad der er sket, siger den 21-årige søster til Ekstra Bladet.

Hverken hun eller den mand hos Nordjyllands Politi, der leder undersøgelsen af den forfærdelige ulykke, er blevet klogere på, hvad årsagen var til Kim Piyals dødskørsel i den gale retning over en strækning på knap 25 kilometer.

– Han passérede mindst seks-syv vidner på motorvejen inden sammenstødet, men disse vidner eller andre, vi har talt med, har ikke besvaret vores mange spørgsmål om Kim Piyals adfærd, siger politikommissær Carsten Straszek fra Nordjyllands Politi.

Var arbejdsløs
Den 24-årige spøgelsesbilist boede hos sine adoptivforældre i Tårs og havde ifølge flere kilder tæt på ham, som Ekstra Bladet har talt med, ikke just et uproblematisk liv som arbejdsløs efter at være droppet ud af flere uddannelser såsom HG og HF.

Nanna Ranuka Andersen har givet Ekstra Bladet et billede fra hendes Facebook-profil, som er taget på et tidspunkt, hvor hun var glad nogen tid før ulykken. (Privatfoto)
Nanna Ranuka Andersen har givet Ekstra Bladet et billede fra hendes Facebook-profil, som er taget på et tidspunkt, hvor hun var glad nogen tid før ulykken. (Privatfoto)

Men trods sin slingrekurs betegnes han mestendels som en vellidt person, både i Hjørrings byliv og i fodboldklubben Vrå Børglum, hvor han siden drengeårene var en talentfuld og engageret midtbanespiller på klubbens bedste hold.

– Min bror elskede fodbold, siger Nanna Renuka Andersen om dødsbilisten, der er født på Sri Lanka og kom til Danmark som spæd. Fire år senere fulgte lillesøsteren af indisk oprindelse i hans fodspor som adoptivbarn hos de samme nordjyske forældre.

Politiet søger date
Forældrene, som venligt men bestemt har frabedt sig at tale med Ekstra Bladet, søger i disse dage formentlig som alle andre efter svaret på, hvad der drev deres søn ud på sin dødsrute tidligt søndag morgen.

Kim Piyal blev som dreng diagnosticeret med ADHD. I timerne inden ulykken var han lørdag aften ifølge sin søster og Nordjyllands Politi på sin første date med en kvinde i Aalborg-området.

– Vi ved ikke endnu ikke, om han rent faktisk også mødtes med sin date. Gjorde han det, vil vi meget gerne i kontakt med kvinden, siger Carsten Straszek.

Nordjyllands Politi vil først om én til to uger kunne konkludere, hvorvidt rusmidler var indblandet, når resultaterne på blodprøverne foreligger. Der vil ligeledes gå en rum tid, inden bilinspektørerne kommer med konklusioner om de nærmere omstændigheder ved den voldsomme ulykke.

Her skete ulykken (Video: René Schütze)