Jesper dræbt af spøgelsesbilist: 300 sagde rørende farvel

Over 300 mennesker mødte op for at sige et sidste farvel til Jesper Schlotfeldt Jensen, som søndag blev bisat i sin hjemby, Gjøl

Jesper Schlotfeldt Jensen mistede på tragisk vis livet, da han blev ramt af en spøgelsesbilist sidste søndag (Foto: Rene Schutze/Privatfoto)
Jesper Schlotfeldt Jensen mistede på tragisk vis livet, da han blev ramt af en spøgelsesbilist sidste søndag (Foto: Rene Schutze/Privatfoto)

Kirken i den lille by Gjøl var fyldt til randen, da familie, venner og bekendte tidligere i dag var samlet for at sige farvel til Jesper Schlotfeldt Jensen, som sidste søndag blev offer for en spøgelsesbilist.

Det var en storslået begravelse, hvor overvældende mange mennesker mødte op for at vise deres støtte og medfølelse. Det fortæller Peter Rodkjær, som er en god ven af familien.

– Det var en meget, meget stor begravelse. Over 300 mennesker fra Gjøl og fra Jespers arbejde var samlet i kirken. Efter vi havde båret ham ud og han blev sænket i jorden, var der kaffe på kroen, hvor der mødte endnu flere op, siger han til Ekstra Bladet

Jesper Schlotfeldt Jensen omkom efter den frygtelige ulykke tidlig søndag morgen. (Foto: Rene Schutze/Privatfoto) 112 - 11. okt. 2015 - kl. 22:26 Spøgelsesbilist dræbte Idas mand: 'Det er så uretfærdigt'

Højtelsket familiefar
Jesper Schlotfeldt Jensen blev blot 45 år. Tidligt søndag morgen mistede han på tragisk vis livet, da han på motorvej E45 blev påkørt af en spøgelsesbilist, der kørte mod færdselsretningen. Tre børn mistede i det sekund deres far, og en hustru mistede sin mand.

Familien, der i går tog afsked, er naturligvis knust over det ubegribelige tab.

– Han var en person, der var elsket af alle. Det er så uretfærdigt, at sådan noget kan ske. Han er elsket og savnet. Det er frygteligt, sagde Jespers hustru, Ida Jensen, til Ekstra Bladet sidste søndag.

Peter Rodkjær fortæller, at familien fældede en del tårer under begravelsen, men at de under omstændighederne er ved godt mod.

– Nu er han stedt til hvile. For os, der har haft meget med ham at gøre, er det jo rart at få begravelsen overstået og få sagt et sidste farvel. Så falder der lidt ro over tingene, siger han.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Jesper Schlotfeldt Jensen blevblot 45 år. Han efterlader sig tre børn og en hustru. (Privatfoto)
Jesper Schlotfeldt Jensen blevblot 45 år. Han efterlader sig tre børn og en hustru. (Privatfoto)

Jesper Schlotfeldt Jensens venner og familie er i sorg. (Foto: Rene Schütze/privatfoto) 112 - 12. okt. 2015 - kl. 09:31 Spøgelsesbilisten dræbte min ven: Han var sådan en god kammerat

Spøgelsesbilistens motiv ukendt
Bag rattet i den modkørende bil, sad 24-årige Kim Payal Andersen, der også blev dræbt i det voldsomme sammenstød. Det er endnu ikke klarlagt, hvad der fik spøgelsesbilisten til at begive sig ud på motorvejen den skæbnesvangre nat.

Faktisk havde han lørdag aften skrevet med hende om, at han glædede sig til at skulle på sin første date med en spændende kvinde lidt uden for Aalborg.

– Kim gav ingen indikationer om, at han havde det dårligt eller på anden måde var uligevægtig, tværtimod. Han virkede glad og forventningsfuld i sms-beskeden til mig, som jeg modtog lidt før klokken 21 lørdag aften, sagde Nanna Renuka Andersen tidligere på ugen til Ekstra Bladet.

Kim Piyal Andersen fra Tårs døde efter et sammenstød med en anden bil på E45-motorvejen syd for Aalborg. (Foto: Privat og René Schütze) 112 - 14. okt. 2015 - kl. 21:01 Jeg venter stadig på, at min bror ringer

1 af 2 Jesper Schlotfeldt Jensen blevblot 45 år. Han efterlader sig tre børn og en hustru. (Privatfoto)
2 af 2 Jesper Schlotfeldt Jensen mistede på tragisk vis livet, da han blev ramt af en spøgelsesbilist sidste søndag (Foto: Rene Schutze/Privatfoto)