Juvelrøvere ville plyndre butik: Så slår naboerne til

Juvelrøveri gik galt, da lokale i London-bydelen Kingsbury blandede sig. Se video fra fra det fejlslagne røveri herunder

En gruppe juvelrøvere løb mandag eftermiddag ind i voldsom modstand, da de valgte et plyndre en juveler i det nordlige London.

Hvad der skulle have været et hurtigt og veludført røveri blev nemlig alt andet end hurtigt og veludført, takket være juvelerens naboer, som blandede sig og fik stoppet en af gerningsmændene.

Juveltyvene ankom til forretningen ved højlys dag på knallerter. Her smadrede de ruderne i butikkens facade og forsynede sig med smykker fra udstillingsvinduet, inden de hurtigt flygtede igen, skriver London Evening Standard.

En af gerningsmændene slap dog ikke så heldigt fra sit forehavende.

Et vidne optog hele optrinnet på video, og her kan man se hvordan folk fra de nærliggende forretninger strømmer til og forsøger at stoppe røveriet.

- De begyndte at tage guldet, og alle prøvede at stoppe dem, fortæller Ali Al-Ali, bestyrer på en nærliggende cafe om episoden, hvor der ifølge ham var fem gerningsmænd på knallerter.

De lokale butiksejere spærrede nemlig vejen ved hjælp af blandt andet paller, og takket være deres hurtige reaktioner lykkedes det at stoppe en af røverne, som blev tilbageholdt indtil politiet dukkede op.

Se hvordan butiksejerne stopper røveren i videoen over artiklen.

Politiet i London bekræfter at røveriet har fundet sted, og at man har anholdt en mistænkt. Efterforskningen af sagen er stadig i gang.