Kæmpe fangst: Politi finder over 100 kg hård narko

Fire personer fremstilles i grundlovsforhør efter fund af 102,4 kilo hård narkotika og en skarpladt pistol

Lige nu bliver tre mænd og en kvinde i alderen 31 til 56 år fremstillet i grundlovsforhør bag lukkede døre i Retten i Helsingør.

Fremstillingen sker efter kortere tids efterforskning, hvor Nordsjællands Politi natten til fredag og i løbet af fredagen har ransaget fem-seks adresser fordelt på hele Sjælland.

Ransagningerne førte til fundet af i alt 102,4 kilo hård narkotika og en skarpladt pistol, oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelse.

- 102,4 kilo hårde stoffer fra flere forskellige varehylder er meget, og de potentielle strafferammer for besiddelse af så store partier vidner om, at narkokriminalitet er en alvorlig forbrydelse, fortæller politiinspektør og leder af Central Efterforskning i Nordsjællands Politi, Lau Thygesen.

Resultatet af dagens grundlovsforhør foreligger endnu ikke, men det forventes at være afsluttet fredag omkring klokken 16.00.

Ransagningerne på hele Sjælland blev foretaget i samarbejde med adskillige andre politikredse, hvilket ifølge Lau Thygesen har været essentielt for sagen.

Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen