Kæmpe kø på motorvej efter uheld

Vestmotorvejen var tidligere onsdag spærret mellem Ringsted og Sorø. Efter motorvejen er blevet åbnet, er der stadig forlænget rejsetid på op til 30 minutter

E20 Vestmotorvejen var onsdag eftermiddag spærret i vestgående retning mellem frakørsel 36 Ringsted N og frakørsel 37 Sorø. Det oplyster Sydsjællands Politi.

Efter motorvejen er blevet åbnet igen, melder Vejdirektoratet om op til 30 minutters forlænget rejsetid, og trafiksituationen forventes først være normaliseret ud på aftenen.

Det var først ventet, at motorvejen ville blive genåbnet klokken 15.15, men oprydningen trak ud, og derfor er trafikken påvirket resten af eftermiddagen. Da motorvejen var spærret, blev bilister ledt af ved frakørsel 36.

Motorvejen var spærret som følge at et uheld.

Ifølge politiet har tre biler været impliceret i uheldet, hvor der kun har været materiel skade.

Kø på E45
Samtidig meldes der om op til ti minutters forlænget rejsetid i sydgående retning på E45 Østjyske Motorvej mellem frakørsel 54 Ejer Bavnehøj og frakørsel 57 Horsens S. Trafikken vil være påvirket resten af eftermiddagen. Kødannelsen skyldes et uheld tidligere onsdag, oplyser Vejdirektoratet.

Ifølge P4 Trafik Midt&Nord har der været to uheld på strækningen - et i hver retning - omkring frakørsel 36 Horsens V.

Ligeledes er der kø efter et uheld på Motorring 3 i sydgående retning. Køen skyldes et uheld mellem et lastbil og en personbil. Nordsjællands Politi har ikke meldinger om at der skulle være personskade, men uheldet giver en del kø, da der kun er et spor åbent.

Ekstra Bladet følger sagen ...